Pozisyon veya İlan Adı
Vize pasaport memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Arman

Üye
23 Kas 2025
93
24
5
Meslek
Yer Hizmetleri
@admin iyi akşamlar eski formlara baktım gözenle ilgili bilgiye sahipsiniz, sizce gözen ne zaman açar ilanı vize pasaport memuru için ve direk interviewer olarak girebiliyor muyuz profiler maaşları baya bir düşük sizce değer mi ?

@admin iyi akşamlar eski formlara baktım gözenle ilgili bilgiye sahipsiniz, sizce gözen ne zaman açar ilanı vize pasaport memuru için ve direk interviewer olarak girebiliyor muyuz profiler maaşları baya bir düşük sizce değer mi ?
gözende 6 ay interviewer olarak çalıştım. öncelikle 14 vardiya var ve inanılmaz yorucuydu fakat iş ortamı gerçekten harika hatta insanlar çok içten şefler amirler bile. mülakat ve girdiğin sınavlarla ing seviyenle pozisyonun belli oluyor.

• Like
Tepkiler: mellv ve admin
gözende 6 ay interviewer olarak çalıştım. öncelikle 14 vardiya var ve inanılmaz yorucuydu fakat iş ortamı gerçekten harika hatta insanlar çok içten şefler amirler bile. mülakat ve girdiğin sınavlarla ing seviyenle pozisyonun belli oluyor.
Merhaba memnun oldum hocam bir kaç sorum olucak İga base de mi çalıştınız ?

Servis olayı nasıl oluyor mesela ben bazen görüyorum gözenin servislerini belirli bir noktadan kalkıyorlar vardiya sistemi çok karışık ya kendi imkanlarımızla gitme gibi bir durum yok dimi?
gece servis evinin önünden alıyor 12 den sonrasıydı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam. onun dısında belli duraklar var kendi imkanınla da gidebilirsin tabii o günkü servis soforunu bilgilendirerek cünkü yoklama listesi oluyor ve gelmeyenleri 15 dk bekliyorlar hem kimse zamanından olmamış olur

• Like
Tepkiler: gunes
gece servis evinin önünden alıyor 12 den sonrasıydı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam. onun dısında belli duraklar var kendi imkanınla da gidebilirsin tabii o günkü servis soforunu bilgilendirerek cünkü yoklama listesi oluyor ve gelmeyenleri 15 dk bekliyorlar hem kimse zamanından olmamış olur
Anladım ben kendi imkanımla gitmek için dememiştim, bir an şüphelenmiştim vardiyalar çok karışık olduğu için her zaman servis olmaz diye :), bunu duyduğuma sevindim. Son bir sorum olucaktı sizce ilanı ne zaman açarlar ve mülakattan işe başlama arası kaç hafta sürüyor

Anladım ben kendi imkanımla gitmek için dememiştim, bir an şüphelenmiştim vardiyalar çok karışık olduğu için her zaman servis olmaz diye :), bunu duyduğuma sevindim. Son bir sorum olucaktı sizce ilanı ne zaman açarlar ve mülakattan işe başlama arası kaç hafta sürüyor

bana mülakat günü işe alındığım söylenmişti. eğitim 2 hafta sürüyor sonrasında 1 hafta ojt işbaşı eğitimi alıyorsunuz ve başlıyorsunuz mülakattan sonra bir ay gibi bir boşluk olmuştu eğitime kadar

bana mülakat günü işe alındığım söylenmişti. eğitim 2 hafta sürüyor sonrasında 1 hafta ojt işbaşı eğitimi alıyorsunuz ve başlıyorsunuz mülakattan sonra bir ay gibi bir boşluk olmuştu eğitime kadar
ojt dediğim şey havaalanında çalışmaya başlıyorsunuz eğitmeniniz sizi izliyor ve sonrasında sürece dahil edilip edilmeyeceginize karar veriyor fakat ojtye kadar geldiyseniz elenmeniz cok zor içiniz rahat olsun eğitmenler çok anlayışlı özellikle umarım Arif eğitmene denk gelirsin. başarılar diliyorum

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.