Pozisyon veya İlan Adı
Vize pasaport memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sojt dediğim şey havaalanında çalışmaya başlıyorsunuz eğitmeniniz sizi izliyor ve sonrasında sürece dahil edilip edilmeyeceginize karar veriyor fakat ojtye kadar geldiyseniz elenmeniz cok zor içiniz rahat olsun eğitmenler çok anlayışlı özellikle umarım Arif eğitmene denk gelirsin. başarılar diliyorum
ojt dediğim şey havaalanında çalışmaya başlıyorsunuz eğitmeniniz sizi izliyor ve sonrasında sürece dahil edilip edilmeyeceginize karar veriyor fakat ojtye kadar geldiyseniz elenmeniz cok zor içiniz rahat olsun eğitmenler çok anlayışlı özellikle umarım Arif eğitmene denk gelirsin. başarılar diliyorum
Başvurumu yaptım, bu verdiğiniz bilgiler cidden bulunması zor, Teşekkür ederim.

• Like
Tepkiler: yildirimbi
yer hizmetlerinde kariyer planlıyorsanız basamak olarak Gözende çalışmak çok mantıklı fakat ben yerinizde olsam Havaş veya Tgs yi denerdim. yolunuz açık olsun
Evet bunu planlıyorum ama Tgs mezuniyet istiyor ben henüz öğrenciyim, havaşa hali hazırda başvurmuş 33 bin kişi var sıra gelir mi bilmem? tek seçenek gözen kalıyor o yüzden burdan başlamayı düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: yildirimbi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.