Pozisyon veya İlan Adı
Vize pasaport memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
hayır eğitimde size iş anlatılıyor gün gün ne anlatılıyorsa onunla ilgili sınava giriyorsunuz interviewer için konuşuyorum diğer süreci ben de bilmiyorum
Yok şöyle diyim yani bildiğim kadarıyla mülakata davet edilmeden önce online sınav oluyormuşuz İngilizce ve envanter tesi ondan sonra mülakata gidiyormuşuz Orda sadece ingilzce mülakat yapıp sonra eğitimi mi beklicez yoksa orda mülakat da bir sınav daha olucak mıyız? Yani merak ettiğim mülakat günü sadece mülakata görüşmeye mi gidicez yoksa orda bir sınav daha var mı

Yok şöyle diyim yani bildiğim kadarıyla mülakata davet edilmeden önce online sınav oluyormuşuz İngilizce ve envanter tesi ondan sonra mülakata gidiyormuşuz Orda sadece ingilzce mülakat yapıp sonra eğitimi mi beklicez yoksa orda mülakat da bir sınav daha olucak mıyız? Yani merak ettiğim mülakat günü sadece mülakata görüşmeye mi gidicez yoksa orda bir sınav daha var mı
Yok şöyle diyim yani bildiğim kadarıyla mülakata davet edilmeden önce online sınav oluyormuşuz İngilizce ve envanter tesi ondan sonra mülakata gidiyormuşuz Orda sadece ingilzce mülakat yapıp sonra eğitimi mi beklicez yoksa orda mülakat da bir sınav daha olucak mıyız? Yani merak ettiğim mülakat günü sadece mülakata görüşmeye mi gidicez yoksa orda bir sınav daha va

yok mülakatta sadece sohbet havasında cok kısa sorular soruluyor. sınav vs yok. başarılar diliyorum

Merhabalar size dönüş yaptılar mı?

yok mülakatta sadece sohbet havasında cok kısa sorular soruluyor. sınav vs yok. başarılar diliyorum
Anladım inşallah bu aralar çağırırlar diye düşünüyorum bana cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim hayırlı geceler diliyorum efendim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.