Pozisyon veya İlan Adı
Thy kabın memurluğu tecrübesiz
Ben de aynı durumdayım :’) Süreç hızlı ilerliyor gibime geldi ve endişelendim. 2-3 hafta içinde boy kilo ölçümüne çağırırlarsa yetişemeyeceğim. Sizin kilo fazlanız nedir?
Önceki forumlarda ve geçen seneki alımlarda video mülakattan sonra bi süre bekleyenler olmuş biraz o rahatlatmıştı ama şu an ben de baya endişeliyim ahah baya bi fazlam var ya... İnşallah sonuçlardan sonra bi süremiz olur aslında daha tecrübeli adaylara dönüşler olcak Eylül'de o yüzden tam emin olamadım açıkcası... İnşallah hayırlısı..

Önceki forumlarda ve geçen seneki alımlarda video mülakattan sonra bi süre bekleyenler olmuş biraz o rahatlatmıştı ama şu an ben de baya endişeliyim ahah baya bi fazlam var ya... İnşallah sonuçlardan sonra bi süremiz olur aslında daha tecrübeli adaylara dönüşler olcak Eylül'de o yüzden tam emin olamadım açıkcası... İnşallah hayırlısı..
Tamamen aynı durumdaymışız. Yalnız değilsiniz en azından haha. Eylül’de daha tecrübeli adaylara dönüş olacağını ilk defa duydum. Biraz açabilir misiniz?

Tamamen aynı durumdaymışız. Yalnız değilsiniz en azından haha. Eylül’de daha tecrübeli adaylara dönüş olacağını ilk defa duydum. Biraz açabilir misiniz?
Tabi kiii, Tecrübeli (Kadın-Erkek) ve 2.dil bilen aday için başvuranların değerlendirme süreci Eylül ayında başlayacak yazıyor onların ilanında. Bizimki tecrübesiz kadın zaten başladı, sırada Eylül ayında onların İngilizce sınav süreçleri vs. olucak. Belki bizim değerlendirmelerimiz de (mülakat açısından) araya bi süre zaman girebilir diye düşündüm ama biraz da avutma tabi ahahah herkese başarılar inşallah hallederizzz siz de yalnız değilsiniz çokça başarılar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.