Pozisyon veya İlan Adı
Thy kabın memurluğu tecrübesiz
Sevgili HavaPersonel üyeleri, bilgi ve mesaj paylaşımlarınızda daha barışçıl ve saygılı olmanızı rica ediyoruz. İletişimde dolaylı bile olsa ima veya bu mesajdaki gibi davranışları maalesef kabul etmiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
bana 25 temmuz için mail geldi ancak soru tarzları hakkında hiçbir yerden kaynak bulamıyorum bilgisi olan var mı?
Nasıl "hiçbir yerden kaynak bulamıyorsunuz"? Bu forumda geçen seneki sınavlara yönelik bir sürü bilgi ve örnek sorular var sayfalarca. Biraz araştırsanız? İnternet kaynak dolu

Tabi kiii, Tecrübeli (Kadın-Erkek) ve 2.dil bilen aday için başvuranların değerlendirme süreci Eylül ayında başlayacak yazıyor onların ilanında. Bizimki tecrübesiz kadın zaten başladı, sırada Eylül ayında onların İngilizce sınav süreçleri vs. olucak. Belki bizim değerlendirmelerimiz de (mülakat açısından) araya bi süre zaman girebilir diye düşündüm ama biraz da avutma tabi ahahah herkese başarılar inşallah hallederizzz siz de yalnız değilsiniz çokça başarılar
2.dil ilanında süreç eylülde başlayacak diye hiçbir bilgi yazmıyor. Nerden çıkardınız acaba?

2.dil ilanında süreç eylülde başlayacak diye hiçbir bilgi yazmıyor. Nerden çıkardınız acaba?
Siz ilk önce üslubunuzu değiştirip o şekilde bana cevap verin. Daha onceki forumlarda yazılanlarda okumuştum hatam varsa düzelten olur zaten

• Like
Tepkiler: gunes
Siz ilk önce üslubunuzu değiştirip o şekilde bana cevap verin. Daha onceki forumlarda yazılanlarda okumuştum hatam varsa düzelten olur zaten
Geri bildiriminiz ve raporunuz için teşekkür ederiz. Umuyoruz ki, ilgili üyemiz davranışında ve üslubunda değişikliğe gidecektir. Hepinize iyi forumlar ve iyi günler diliyoruz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.