Ben 24 yaşındayım ve ilk olumlu maili alan kişiler arasındayım. Bugün 1 ay oldu sağlık maili bekliyorum hiçbir mantığı yok planlamanın bence. Rastgele sağlık planlaması yapıyorlar.
Merhaba bende 14 Aralık’tan beri sağlık için haber bekliyorum. Size gelen yeni bir mail var mı ?

Merhaba bende 14 Aralık’tan beri sağlık için haber bekliyorum. Size gelen yeni bir mail var mı ?
Yeni gelişme yok hala bekliyorum. Attığım maillere de cevap gelmedi. Bugün olumlu maili aldığım günden bu yana 36 gün oldu.

• Like
Tepkiler: Betty
merhabalar arkadaslar 14 Aralik olumlu donus alip uzun suredir bekleyen tayfaya sanirim donusler yapildi. 2 Kasim mulakat, 14 Aralik olumlu donus, 12 Ocak saglik maili. hepimize hayirli, ugurlu, bol kolaylikli olsun insallah surec🫶🏻

• Like
Tepkiler: Betty
Sağlık maili almayan var mı uzun süredir bekleyenler arasında?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.