AJET Uzun süredir sağlık maili bekleyenler

• Konbuyu başlatan Bkr345
  • Başlangıç tarihi
B

Bkr345

HavaPersonel.Com
5 aralıkta olumlu maili aldım. Hala geri dönüş sağlamadılar. Bir ay oldu neredeyse ajet insan kaynaklarına da mail attım geri dönüş yapmadılar. Belgelerimde sorun mu var diye düşünmeye başladım. Benimle benzer durumda olan ve insan kaynaklarıyla görüşebilen var mı?

T

Thegreen

HavaPersonel.Com
5 aralıkta olumlu maili aldım. Hala geri dönüş sağlamadılar. Bir ay oldu neredeyse ajet insan kaynaklarına da mail attım geri dönüş yapmadılar. Belgelerimde sorun mu var diye düşünmeye başladım. Benimle benzer durumda olan ve insan kaynaklarıyla görüşebilen var mı?
Merhaba bende 14 aralık olumlu olduğuna dair mail aldım 15 aralıkta evrakları gönderdim ama hâla sağlık maili gelmedi sizlere dönüş yaptılarmı ?

B

bsrajet

HavaPersonel.Com
14 aralık olumlu mail aldım ben de, evrak yükledik yakın bir arkadaşımla 1 aralıkta girmiştik mülakata hâlâ sağlık maili bekliyoruz biz de. Bizimle aynı gün mülakata girip, 14 aralıkta olumlu alan başka bir arkadaşımız (mülakatlarda tanışmıştık) perşembe günü 4 Ocak'ta sağlik maili aldı

T

Thegreen

HavaPersonel.Com
14 aralık olumlu mail aldım ben de, evrak yükledik yakın bir arkadaşımla 1 aralıkta girmiştik mülakata hâlâ sağlık maili bekliyoruz biz de. Bizimle aynı gün mülakata girip, 14 aralıkta olumlu alan başka bir arkadaşımız (mülakatlarda tanışmıştık) perşembe günü 4 Ocak'ta sağlik maili aldı
Eğitim planlamasına göre mail atıyorlar diye tahmin ediyorum ama neye göre sıralama yapıyorlar hiç anlamıyorum. Ben mülakatlata 8 kasımda girmiştim 14 de olumlu sizinle aynı tarihte gelmiş mesela. Şuan ikimizde sağlık maili bekliyoruz. Gerçekten cok garip bi sistemleri var..

B

bsrajet

HavaPersonel.Com
Eğitim planlamasına göre mail atıyorlar diye tahmin ediyorum ama neye göre sıralama yapıyorlar hiç anlamıyorum. Ben mülakatlata 8 kasımda girmiştim 14 de olumlu sizinle aynı tarihte gelmiş mesela. Şuan ikimizde sağlık maili bekliyoruz. Gerçekten cok garip bi sistemleri var..
Diğer konu başlıklarına da baktım sitede, sağlık maili alan ve eğitime girenler ya 25 yaş altı yada tecrübeli, galiba gerçekten doğum tarihi baz alınıyor. Sağlık maili alan arkadaş 23 yaşında bir erkek arkadaşımız mesela.

B

Bkr345

HavaPersonel.Com
En azından maillere cevap verseler bu kadar problemler ile karşılaşmayacağız.

B

Bkr345

HavaPersonel.Com
Diğer konu başlıklarına da baktım sitede, sağlık maili alan ve eğitime girenler ya 25 yaş altı yada tecrübeli, galiba gerçekten doğum tarihi baz alınıyor. Sağlık maili alan arkadaş 23 yaşında bir erkek arkadaşımız mesela.
Ben 24 yaşındayım ve ilk olumlu maili alan kişiler arasındayım. Bugün 1 ay oldu sağlık maili bekliyorum hiçbir mantığı yok planlamanın bence. Rastgele sağlık planlaması yapıyorlar.

D

duygu25

HavaPersonel.Com
baska bir iste calisanlara ihbar suresime gore mi egitim tarihi ayarlamiyor? olumlu donus alip baska bir iste calisanlar surelerini nasil
ayarliyorlar acaba ?

H

Hunter

HavaPersonel.Com
baska bir iste calisanlara ihbar suresime gore mi egitim tarihi ayarlamiyor? olumlu donus alip baska bir iste calisanlar surelerini nasil
ayarliyorlar acaba ?
Evet ihbar sürenizi göz önünde bulundurup planlamanızı yapıyorlar, is yeri hekımı olumlu dedıgı takdirde IK size ihbar süresini sorup, o tarihten önce mail ile bilgilendirileceğinizi söylüyorlar

B

bensen

HavaPersonel.Com
ben de 23 yaşındayım ama bana hâlâ sağlık raporu maili gelmedi malesef

B

bensen

HavaPersonel.Com
Siz ne zamandır sağlık malini bekliyorsunuz. Mülakat tarihiniz ve olumlu mail tarihiniz neler
4 Aralık mülakat tarihim, 14 Aralık'ta da olumlu maili aldım, sağlık raporu için hâlâ bekliyorum.

B

Betty

HavaPersonel.Com
4 Aralık mülakat tarihim, 14 Aralık'ta da olumlu maili aldım, sağlık raporu için hâlâ bekliyorum.
Merhaba bende 14 Aralık’tan beri sağlık için haber bekliyorum. Size gelen yeni bir mail var mı ?

B

Betty

HavaPersonel.Com
Ben 24 yaşındayım ve ilk olumlu maili alan kişiler arasındayım. Bugün 1 ay oldu sağlık maili bekliyorum hiçbir mantığı yok planlamanın bence. Rastgele sağlık planlaması yapıyorlar.
Merhaba bende 14 Aralık’tan beri sağlık için haber bekliyorum. Size gelen yeni bir mail var mı ?

B

Bkr345

HavaPersonel.Com
Yeni gelişme yok hala bekliyorum. Attığım maillere de cevap gelmedi. Bugün olumlu maili aldığım günden bu yana 36 gün oldu.

S

sudesudesu

HavaPersonel.Com
merhabalar arkadaslar 14 Aralik olumlu donus alip uzun suredir bekleyen tayfaya sanirim donusler yapildi. 2 Kasim mulakat, 14 Aralik olumlu donus, 12 Ocak saglik maili. hepimize hayirli, ugurlu, bol kolaylikli olsun insallah surec🫶🏻

B

Bkr345

HavaPersonel.Com
Sağlık maili almayan var mı uzun süredir bekleyenler arasında?

Konuyu okuyanlar;