Bkr345

Üye
7 Ara 2023
46
11
35
5 aralıkta olumlu maili aldım. Hala geri dönüş sağlamadılar. Bir ay oldu neredeyse ajet insan kaynaklarına da mail attım geri dönüş yapmadılar. Belgelerimde sorun mu var diye düşünmeye başladım. Benimle benzer durumda olan ve insan kaynaklarıyla görüşebilen var mı?

5 aralıkta olumlu maili aldım. Hala geri dönüş sağlamadılar. Bir ay oldu neredeyse ajet insan kaynaklarına da mail attım geri dönüş yapmadılar. Belgelerimde sorun mu var diye düşünmeye başladım. Benimle benzer durumda olan ve insan kaynaklarıyla görüşebilen var mı?
Merhaba bende 14 aralık olumlu olduğuna dair mail aldım 15 aralıkta evrakları gönderdim ama hâla sağlık maili gelmedi sizlere dönüş yaptılarmı ?

14 aralık olumlu mail aldım ben de, evrak yükledik yakın bir arkadaşımla 1 aralıkta girmiştik mülakata hâlâ sağlık maili bekliyoruz biz de. Bizimle aynı gün mülakata girip, 14 aralıkta olumlu alan başka bir arkadaşımız (mülakatlarda tanışmıştık) perşembe günü 4 Ocak'ta sağlik maili aldı

14 aralık olumlu mail aldım ben de, evrak yükledik yakın bir arkadaşımla 1 aralıkta girmiştik mülakata hâlâ sağlık maili bekliyoruz biz de. Bizimle aynı gün mülakata girip, 14 aralıkta olumlu alan başka bir arkadaşımız (mülakatlarda tanışmıştık) perşembe günü 4 Ocak'ta sağlik maili aldı
Eğitim planlamasına göre mail atıyorlar diye tahmin ediyorum ama neye göre sıralama yapıyorlar hiç anlamıyorum. Ben mülakatlata 8 kasımda girmiştim 14 de olumlu sizinle aynı tarihte gelmiş mesela. Şuan ikimizde sağlık maili bekliyoruz. Gerçekten cok garip bi sistemleri var..

• Like
Tepkiler: bsrajet
Eğitim planlamasına göre mail atıyorlar diye tahmin ediyorum ama neye göre sıralama yapıyorlar hiç anlamıyorum. Ben mülakatlata 8 kasımda girmiştim 14 de olumlu sizinle aynı tarihte gelmiş mesela. Şuan ikimizde sağlık maili bekliyoruz. Gerçekten cok garip bi sistemleri var..
Diğer konu başlıklarına da baktım sitede, sağlık maili alan ve eğitime girenler ya 25 yaş altı yada tecrübeli, galiba gerçekten doğum tarihi baz alınıyor. Sağlık maili alan arkadaş 23 yaşında bir erkek arkadaşımız mesela.

En azından maillere cevap verseler bu kadar problemler ile karşılaşmayacağız.

• Like
Diğer konu başlıklarına da baktım sitede, sağlık maili alan ve eğitime girenler ya 25 yaş altı yada tecrübeli, galiba gerçekten doğum tarihi baz alınıyor. Sağlık maili alan arkadaş 23 yaşında bir erkek arkadaşımız mesela.
Ben 24 yaşındayım ve ilk olumlu maili alan kişiler arasındayım. Bugün 1 ay oldu sağlık maili bekliyorum hiçbir mantığı yok planlamanın bence. Rastgele sağlık planlaması yapıyorlar.

• Like
baska bir iste calisanlara ihbar suresime gore mi egitim tarihi ayarlamiyor? olumlu donus alip baska bir iste calisanlar surelerini nasil
ayarliyorlar acaba ?

baska bir iste calisanlara ihbar suresime gore mi egitim tarihi ayarlamiyor? olumlu donus alip baska bir iste calisanlar surelerini nasil
ayarliyorlar acaba ?
Evet ihbar sürenizi göz önünde bulundurup planlamanızı yapıyorlar, is yeri hekımı olumlu dedıgı takdirde IK size ihbar süresini sorup, o tarihten önce mail ile bilgilendirileceğinizi söylüyorlar

• Like
Tepkiler: duygu25

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.