Ben sabah 9 da girdim

Merhaba arkadaşlar haberin geç gelmesi bence kötü değil iyi birşey.5 Mayıs 2023 te biz 3 arkadaş sınava girmiştik.2 Tanesine olumsuz haberi geldi.Onlardan 10 gün sonra banada olumsuz haberi gelmişti.Sonra İlan başvurum olmamasına rağmen Kasımda sınav maili aldım.Sadece ingilizce genel yetenek yoktu.Arkadaşlarıma o mail gelmedi.Benim tahmini sınırdan kalanları ve az eleman alacakları için böyle birşey yaptılar.Ve kısmetin nerde ne zaman gelceği belli olmuyor işte.Ben Sınavıda mülakatida sağlığıda geçtim.Ve bu ay sonu kısmetse başlıyorum.Ümidinizi kaybetmeyin.Kovalayın buraya girmek o kadarda zor değil

• Like
Tepkiler: Phoneix
Merhaba arkadaşlar haberin geç gelmesi bence kötü değil iyi birşey.5 Mayıs 2023 te biz 3 arkadaş sınava girmiştik.2 Tanesine olumsuz haberi geldi.Onlardan 10 gün sonra banada olumsuz haberi gelmişti.Sonra İlan başvurum olmamasına rağmen Kasımda sınav maili aldım.Sadece ingilizce genel yetenek yoktu.Arkadaşlarıma o mail gelmedi.Benim tahmini sınırdan kalanları ve az eleman alacakları için böyle birşey yaptılar.Ve kısmetin nerde ne zaman gelceği belli olmuyor işte.Ben Sınavıda mülakatida sağlığıda geçtim.Ve bu ay sonu kısmetse başlıyorum.Ümidinizi kaybetmeyin.Kovalayın buraya girmek o kadarda zor değil
Merhaba hayırlı olsun. Mülakatından bahseder misin neler sordular?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.