THYTEKNİK Uçak Bakım Teknisyeni Sınav Sonucu

Milzey

HavaPersonel.Com
Dün aynı oturumda sınava girdiğim arkadaşlara olumsuz dönüş oldu bana hala gelmedi fikri olan var mı ?

Ü

Üye silindi 549

arkadaşlarının sınavı nasıldı
ve ingilizceleri iyi olanlarada olumsuz geldi mi

Milzey

HavaPersonel.Com
Normal geçmişti. İngilizcesi iyi olan birkaç tanesi de olumsuzdu

Ü

Üye silindi 549

gerçekten inanılmazlar neye göre seçiyorlar anlaşılmıyor bari neden olumsuz geldiğini söyleseler de ona göre çalışsak olumlu alan olmadı sanırım şimdiye kadar

İstanbuland

HavaPersonel.Com
Haftaiçi de mi sınav oluyor yani 9 Ocak salı tarihinde girdiniz ?öyle mi

Milzey

HavaPersonel.Com
Yok hayır genelde haftasonu oluyor cumartesi girdim Aralıkta

İstanbuland

HavaPersonel.Com
Anladım sınav her zamanki giib miydi ?( Eylül ayında girmiştim) ingilizce vs daha zor gibi mi yoksa aynı mıydı

Milzey

HavaPersonel.Com
Bana göre öncekine nazaran daha kolaydı ama kişiye göre değişir tabi

Milzey

HavaPersonel.Com
Acaba olumlu olduğu için bekletiyor olabilirler mi

34geveze944

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar haberin geç gelmesi bence kötü değil iyi birşey.5 Mayıs 2023 te biz 3 arkadaş sınava girmiştik.2 Tanesine olumsuz haberi geldi.Onlardan 10 gün sonra banada olumsuz haberi gelmişti.Sonra İlan başvurum olmamasına rağmen Kasımda sınav maili aldım.Sadece ingilizce genel yetenek yoktu.Arkadaşlarıma o mail gelmedi.Benim tahmini sınırdan kalanları ve az eleman alacakları için böyle birşey yaptılar.Ve kısmetin nerde ne zaman gelceği belli olmuyor işte.Ben Sınavıda mülakatida sağlığıda geçtim.Ve bu ay sonu kısmetse başlıyorum.Ümidinizi kaybetmeyin.Kovalayın buraya girmek o kadarda zor değil

Contrail4545

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar haberin geç gelmesi bence kötü değil iyi birşey.5 Mayıs 2023 te biz 3 arkadaş sınava girmiştik.2 Tanesine olumsuz haberi geldi.Onlardan 10 gün sonra banada olumsuz haberi gelmişti.Sonra İlan başvurum olmamasına rağmen Kasımda sınav maili aldım.Sadece ingilizce genel yetenek yoktu.Arkadaşlarıma o mail gelmedi.Benim tahmini sınırdan kalanları ve az eleman alacakları için böyle birşey yaptılar.Ve kısmetin nerde ne zaman gelceği belli olmuyor işte.Ben Sınavıda mülakatida sağlığıda geçtim.Ve bu ay sonu kısmetse başlıyorum.Ümidinizi kaybetmeyin.Kovalayın buraya girmek o kadarda zor değil
Merhaba hayırlı olsun. Mülakatından bahseder misin neler sordular?

Konuyu okuyanlar;