Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 30 ocakta girmiştim bana olumlu ya da olumsuz bir mail gelmedi ama muhtemelen olumsuz olacak gibi duruyor olumlular için bugün dönüş sağlanmış anladığım kadarıyla tebrik ederim herkesi
Ben 30 ocakta girmiştim bana olumlu ya da olumsuz bir mail gelmedi ama muhtemelen olumsuz olacak gibi duruyor olumlular için bugün dönüş sağlanmış anladığım kadarıyla tebrik ederim herkesi
Olumsuz olacak denilemez. Sürecin yavaş ilerlediği söyleniyor. Şu sıralar personel açığının da fazla olduğu konuşuluyor ilanlara tekrar tekrar başvuru yapın girmek isteyenler için 2024-2025 şanslı sene..
Thy destek ile konuşup ikametgah durumunu öğrendim sağol admin
Arkadaşlar olumsuz gelmediği sürece süreç devam ettiğini söylemişlerdi sabırla bekleyin inşallah size de olumlu dönüş yaparlar
Thy destek ile konuşup ikametgah durumunu öğrendim sağol admin
Arkadaşlar olumsuz gelmediği sürece süreç devam ettiğini söylemişlerdi sabırla bekleyin inşallah size de olumlu dönüş yaparlar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.