Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam işe giriş en az 4 ay sürüyor.Arkadaşım 4 ay sonunda işe başladı Türkish Technicte.O başladım diyenler çok önce mülakata girenler.Şimdi Mülakat sonucu açıklanacak Sonra 1 Ay Evrak süreci olacak.Sonra Teslim tarihi verilecek 2-3 hafta sonra onaylanacak.Sonra sözleşme imzalanacak ordadA gene 2-3 sonra filan işe başlicağın tarih verilecek.Yani sonuç açıklandıktan sonra Olumlu olduğu vakit en az 2 ay işe girme süren var.O başlayanlar önceki alımlar.Sürekli zaten eleman alıyorlar.İş yükü artıyor.Uçak sayısı artıyor.O yüzden çok alım var.Yılbaşınıda bekliyorlar bence.Zam durumu filan.Bütün bunları nerden biliyorsun dersen Dediğim gibi arkadaşım Şuan Çalışıyor
Kompanent Teknik Destek Personeli olarak bugün iş teklifi mailini aldım.Çok şükür darısı herkesin başına artık tek olay sağlık.Ondada bir problem çıkmaz ise hayırlısı ile başlicam.
Kompanent Teknik Destek Personeli olarak bugün iş teklifi mailini aldım.Çok şükür darısı herkesin başına artık tek olay sağlık.Ondada bir problem çıkmaz ise hayırlısı ile başlicam.
Uçak bakım teknisyenliği mülakatında ne soruyorlar arkadaşlar. Lisanslı uçak bakım teknisyenliği mülakatına gireceğim ne tarz şeyler sorarlar bilgisi olan varmı
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.