loremipsum

Üye
6 Haz 2024
18
1
0
Selam herkese,
İnsan kaynakları ve teknik değerlendirme mülakatlarında neler soruluyor, adaydan neler bekleniyor?
Bilgi, deneyim ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

THY'deki uçaklar ve türleri, uçak motorlarının yapısıyla çalışma prensipleri ve türleri - ilgili motorun takıldığı uçaklar, uçak ana yapısı-parçaları gibi genel seviyede bilgi seviyesi için bu konulara çalışılabilir diye hava yolu şirketinde çalışan mühendis arkadaşımızdan öğrendim. Bunlar genel seviye bilgilermiş.
THY sitesinden uçak filosunu görebiliyoruz.
Tabi daha ayrıntılı kaynaklardan da uçak parçalarına yapılarına bakılabilir.
Ben de mülakata gireceğim, girecek tüm arkadaşlara Allah hayırlısını versin kolaylıklar ve başarılar dilerim.

THY'deki uçaklar ve türleri, uçak motorlarının yapısıyla çalışma prensipleri ve türleri - ilgili motorun takıldığı uçaklar, uçak ana yapısı-parçaları gibi genel seviyede bilgi seviyesi için bu konulara çalışılabilir diye hava yolu şirketinde çalışan mühendis arkadaşımızdan öğrendim. Bunlar genel seviye bilgilermiş.
THY sitesinden uçak filosunu görebiliyoruz.
Tabi daha ayrıntılı kaynaklardan da uçak parçalarına yapılarına bakılabilir.
Ben de mülakata gireceğim, girecek tüm arkadaşlara Allah hayırlısını versin kolaylıklar ve başarılar dilerim.
teşekkürler.Bölümünüz makine mi hocam?

teşekkürler.Bölümünüz makine mi hocam?
Rica ederim, bölümüm Elektronik dolayısıyla tam anlamıyla bana yönelcek sorular bunlar olmayabilir ( mailde bize, yani bölümümüze olsa gerek, özel yöneticiler belirleneceği yazıyordu hatırlarsınız ) ama konulara bakmak artı olur

• Like
Tepkiler: umutsuzum
Arkadaslar merhaba, kisilik envanteri testi yolladilar mi size? Elektrik Elektronik Muhendisi olarak mulakata giriceksek hangi konular hakkinda bilgi sahibi olmamiz beklenir bilgisi olan var mi?

40 dakika önce kişilik envanteri gelmiş.
Bugun icerisinde cozmeyi dusunuyor musunuz eger cozerseniz kamera ve sure konusunda bilgi verebilir misiniz? Sehir disinda oldugumdan telefon haricinde yanimda cihaz yok kamera konusunda sorun yasamamak icin yarin acilen donus yapmak zorunda kalabilirim bilgilendirebilirseniz cok sevinirim.

Bugun icerisinde cozmeyi dusunuyor musunuz eger cozerseniz kamera ve sure konusunda bilgi verebilir misiniz? Sehir disinda oldugumdan telefon haricinde yanimda cihaz yok kamera konusunda sorun yasamamak icin yarin acilen donus yapmak zorunda kalabilirim bilgilendirebilirseniz cok sevinirim.
Bugün içinde çözeceğim, çözdükten sonra cevap geçerim.

• Like
Tepkiler: kaanoski55
Arkadaslar merhaba, kisilik envanteri testi yolladilar mi size? Elektrik Elektronik Muhendisi olarak mulakata giriceksek hangi konular hakkinda bilgi sahibi olmamiz beklenir bilgisi olan var mi?
Ben de Elektrik-Elektronik Mühendisiym.Bir şeyler öğrenebildiniz mi?Ben araştırdım ama çok bir şey öğrenemedim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.