THYTEKNİK Turkish Technic Mühendis İlanı Mülakatı

• Konbuyu başlatan loremipsum
  • Başlangıç tarihi
L

loremipsum

HavaPersonel.Com
Selam herkese,
İnsan kaynakları ve teknik değerlendirme mülakatlarında neler soruluyor, adaydan neler bekleniyor?
Bilgi, deneyim ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

M

MissionWinNow

HavaPersonel.Com
Bir şeyler öğrenebildiniz mi hocam bu konuyla alakalı?

K

kaanoski55

HavaPersonel.Com
THY'deki uçaklar ve türleri, uçak motorlarının yapısıyla çalışma prensipleri ve türleri - ilgili motorun takıldığı uçaklar, uçak ana yapısı-parçaları gibi genel seviyede bilgi seviyesi için bu konulara çalışılabilir diye hava yolu şirketinde çalışan mühendis arkadaşımızdan öğrendim. Bunlar genel seviye bilgilermiş.
THY sitesinden uçak filosunu görebiliyoruz.
Tabi daha ayrıntılı kaynaklardan da uçak parçalarına yapılarına bakılabilir.
Ben de mülakata gireceğim, girecek tüm arkadaşlara Allah hayırlısını versin kolaylıklar ve başarılar dilerim.

M

MissionWinNow

HavaPersonel.Com
THY'deki uçaklar ve türleri, uçak motorlarının yapısıyla çalışma prensipleri ve türleri - ilgili motorun takıldığı uçaklar, uçak ana yapısı-parçaları gibi genel seviyede bilgi seviyesi için bu konulara çalışılabilir diye hava yolu şirketinde çalışan mühendis arkadaşımızdan öğrendim. Bunlar genel seviye bilgilermiş.
THY sitesinden uçak filosunu görebiliyoruz.
Tabi daha ayrıntılı kaynaklardan da uçak parçalarına yapılarına bakılabilir.
Ben de mülakata gireceğim, girecek tüm arkadaşlara Allah hayırlısını versin kolaylıklar ve başarılar dilerim.
teşekkürler.Bölümünüz makine mi hocam?

K

kaanoski55

HavaPersonel.Com
teşekkürler.Bölümünüz makine mi hocam?
Rica ederim, bölümüm Elektronik dolayısıyla tam anlamıyla bana yönelcek sorular bunlar olmayabilir ( mailde bize, yani bölümümüze olsa gerek, özel yöneticiler belirleneceği yazıyordu hatırlarsınız ) ama konulara bakmak artı olur

U

umutsuzum

HavaPersonel.Com
Arkadaslar merhaba, kisilik envanteri testi yolladilar mi size? Elektrik Elektronik Muhendisi olarak mulakata giriceksek hangi konular hakkinda bilgi sahibi olmamiz beklenir bilgisi olan var mi?

R

ryukroger

HavaPersonel.Com
Arkadaslar merhaba, kisilik envanteri testi yolladilar mi size? Elektrik Elektronik Muhendisi olarak mulakata giriceksek hangi konular hakkinda bilgi sahibi olmamiz beklenir bilgisi olan var mi?
40 dakika önce kişilik envanteri gelmiş.

U

umutsuzum

HavaPersonel.Com
40 dakika önce kişilik envanteri gelmiş.
Bugun icerisinde cozmeyi dusunuyor musunuz eger cozerseniz kamera ve sure konusunda bilgi verebilir misiniz? Sehir disinda oldugumdan telefon haricinde yanimda cihaz yok kamera konusunda sorun yasamamak icin yarin acilen donus yapmak zorunda kalabilirim bilgilendirebilirseniz cok sevinirim.

R

ryukroger

HavaPersonel.Com
Bugun icerisinde cozmeyi dusunuyor musunuz eger cozerseniz kamera ve sure konusunda bilgi verebilir misiniz? Sehir disinda oldugumdan telefon haricinde yanimda cihaz yok kamera konusunda sorun yasamamak icin yarin acilen donus yapmak zorunda kalabilirim bilgilendirebilirseniz cok sevinirim.
Bugün içinde çözeceğim, çözdükten sonra cevap geçerim.

M

MissionWinNow

HavaPersonel.Com
Ben de Elektrik-Elektronik Mühendisiym.Bir şeyler öğrenebildiniz mi?Ben araştırdım ama çok bir şey öğrenemedim.

R

ryukroger

HavaPersonel.Com
Merhaba, kamera istemedi ve süre yok.

U

umutsuzum

HavaPersonel.Com
Ben de Elektrik-Elektronik Mühendisiym.Bir şeyler öğrenebildiniz mi?Ben araştırdım ama çok bir şey öğrenemedim.
İnternetten bir seyler bakmaya calistim ama pek ise yarar bir sey bulamadim sizin cevaplariniz uzerinden ilerliyor demis birisi ama hangi basvuru icin demis onu goremedim take off icin vs olabilir diye dusundum. Kaanoski55 arkadasimizin anlattiklarindan yola cikarak ucak elektrik ve elektronigi uzerine bir seyler calisacagim.

U

umutsuzum

HavaPersonel.Com
Arkadaslar sizce sistemlerin ne ise yaradiklarini mi sorarlar yoksa calisma prensipleri ariza durumlari gibi daha derin bilgi sorarlar mi?

baysilent

baysilent

HavaPersonel.Com
Herhangi bir sonuç alan oldu mu?

M

MissionWinNow

HavaPersonel.Com
Aynı gün girmişiz :D Hala bekliyoruz. Linkedin’de işe başlayan bir part time mühendis gördüm. Elenmedik inşallah...
Hocam o part time giren kişi take off jr programından girmiş olmasın?

Konuyu okuyanlar;