''kendinizi tanıtır mısınız?'' şeklinde mi başlıyor diyalog? ortalama ne kadar sürmüştü sizinkiEvet tam olarak öyle oldu bana ilk hiç yurt dısına çıktınızmı dedi evt diyerek başladım tek tek sayıdm istanbulla karşılaştırmam istendi vs
''kendinizi tanıtır mısınız?'' şeklinde mi başlıyor diyalog? ortalama ne kadar sürmüştü sizinkiEvet tam olarak öyle oldu bana ilk hiç yurt dısına çıktınızmı dedi evt diyerek başladım tek tek sayıdm istanbulla karşılaştırmam istendi vs
Merhaba, acaba boyunuz kendi ölçtüğünüzden ne kadar az çıktı? Çıplak ayakla mı ölçüldü acaba?Maaş konuşuldu , ingilizce de ben çok tırstım ama çok güleryüzlülerdi arkadaşça sohbet şeklinde başladı o yüzden rahattım. Bana daha önce seyahat ettiğim yerleri anlatmamı istediler.
önce sordular yara iziniz dövmeniz varmı diye evet diyenler oldu kontrol ettiler sonra sorun teşkil etmez diyip onayladılar bi kaç kızı , ben bilerek içten kısa bluz giymiştim sıyırmadan Kollarıma detaylıca baktılar sorun yok tamamdır dediler
biz kalabalık sayılmazdık 1 masa dolusu insan düşün , 1 hafta sonra mail geldi.
Anladığım kadarıyla bmi ye göre bakıyolar ama beni kısa ölçtüler anlamadım
Çok heycanlıydım ingilizcem idare eder seviyede konuşurken heycanlanıyorum farkettiler o yüzden arkadaşcaydı. Ben döpiyes giydim , kurulda beni çok sıkıştırdılar hep sözümü kesip çat diye başka bir şey sordular gerildim biraz![]()
Çıplak ayak ile ölçülüyorMerhaba, acaba boyunuz kendi ölçtüğünüzden ne kadar az çıktı? Çıplak ayakla mı ölçüldü acaba?
Marhaba,Maaş konuşuldu , ingilizce de ben çok tırstım ama çok güleryüzlülerdi arkadaşça sohbet şeklinde başladı o yüzden rahattım. Bana daha önce seyahat ettiğim yerleri anlatmamı istediler.
önce sordular yara iziniz dövmeniz varmı diye evet diyenler oldu kontrol ettiler sonra sorun teşkil etmez diyip onayladılar bi kaç kızı , ben bilerek içten kısa bluz giymiştim sıyırmadan Kollarıma detaylıca baktılar sorun yok tamamdır dediler
biz kalabalık sayılmazdık 1 masa dolusu insan düşün , 1 hafta sonra mail geldi.
Anladığım kadarıyla bmi ye göre bakıyolar ama beni kısa ölçtüler anlamadım
Çok heycanlıydım ingilizcem idare eder seviyede konuşurken heycanlanıyorum farkettiler o yüzden arkadaşcaydı. Ben döpiyes giydim , kurulda beni çok sıkıştırdılar hep sözümü kesip çat diye başka bir şey sordular gerildim biraz![]()
güzel bilgilendirme bir de sağlık taramalarınız didik didik ediliyor arkadaşlar ameliyat tanı teşhis bir durum varsa şimdiden geçmiş olsun. Ağlayarak çıkan çok oldu.Merhaba ben bugün sonunda kurul mülakatına girdim,
boy kilo ölcümünde elenenden çok kilo ver gel denen oldu, ingilizce mülakatında da yine 1/5 oranında geçemeyen oldugunu düşünüyorum.
Kurulda herkes farklı geçtiğini söylüyor beni çok köşelere sıkıştırdılar ve beklenenden uzun sürdü iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum.
önce sordular yara iziniz dövmeniz varmı diye evet diyenler oldu kontrol ettiler sonra sorun teşkil etmez diyiİp onayladılar bi kaç kızı , ben bilerek içten kısa bluz giymiştim sıyırmadan Kollarıma detaylıca baktılar sorun yok tamamdır dediler demişsiniz dövmeleri kol ve ba*aakıydı?Dövme ve yara izi kontrolünü nasıl sağladırlar acaba?
Bugün mülakat davet maili aldım.Yakın tarihte mülakat daveti alan oldumu acaba, bana sadece video mülakatın olumlu olduğuna dair mail geldi evrakları yüklemem istendi, yükledim ama hala ses yok
Video mülakata ne zaman girmiştiniz. Bir de daveti erken bir tarihe mi veriyorlar yoksa geniş bir tarih aralığı mı veriyorlar. İşten izin alma gibi durumlardan dolayı?Bugün mülakat davet maili aldım.
26 Temmuz'da girmiştim. 10 gün sonraya vermiş benimkini.Video mülakata ne zaman girmiştiniz. Bir de daveti erken bir tarihe mi veriyorlar yoksa geniş bir tarih aralığı mı veriyorlar. İşten izin alma gibi durumlardan dolayı?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.