kurula gitmeden önce gelen evrak mailinde askerlik belgesini e devlette askerliğim kısmından alamıyorum.. nasıl yapabilirim lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Selamlar herkese
davet maili alanlar ve o günün nasıl geçtiğini ve deneyimini paylaşabilir mi acaba ? ilk kez kurula katılıcam heycanlıyım biraz
Ben de ilk kez katılıcam davet bekliom gitmiş olanlar varsa bilgilendirirse müthiş olur harbiden

Arkadaşlar 2014 yılında uyku problemim için yeşil reçeteli antidepresan ilaçları yazdırmıştım . Sağlık testinde geçmişe bakıp problem yaparlar mı acaba ?

Merhaba ben bugün sonunda kurul mülakatına girdim,

boy kilo ölcümünde elenenden çok kilo ver gel denen oldu, ingilizce mülakatında da yine 1/5 oranında geçemeyen oldugunu düşünüyorum.
Kurulda herkes farklı geçtiğini söylüyor beni çok köşelere sıkıştırdılar ve beklenenden uzun sürdü iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.