Pozisyon veya İlan Adı
Tss lojıstık imkanları
Ben eski bir tss çalısanına sordum. İlan kalkmış ve hiç bir iletişim kurulmamış ise sizinle bosa beklemeyin dedi. Ama tabi instagram da Tanıstık nekadar dogru dur bilemem. İki mantık var, ya alacaklarını aldılar ve kapattılar. yada şuandan itibaren cv ler incelenecek
bu firma kurumsal değil mi? olumlu veya olumsuz mail gelmesi lazım bence

Aslında doğru Söylüyorsun cok mantıklı. Ozamaan cv ler incelenecek, binlerce başvuru vardır, baya zaman alacağını düşünüyorum

Aslında doğru Söylüyorsun cok mantıklı. Ozamaan cv ler incelenecek, binlerce başvuru vardır, baya zaman alacağını düşünüyorum
Bende mülakata girdim ama sonrası yok neye göre belirleniyor bilmiyorum mail ile dönüş saglanicagini biliyorum ne kadar beklerim geri dönüş alan birileri varsa bilgilendirirse sevinirim

arkadaşlar 1 ay önce başvuru yaptım ne mail geldi ne online test geldi ne de bir dönüş yapıldı.. ilan da kapanmış artık.. sizce artık beklemek boşuna mıdır ?

@admin bu konu da bilgin var mıdır ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.