Daha önce başvuru yapanlara, mülakata girenlere baktığımda 1-2 gün içerisinde mail gelmiş, benim 9 gün olmuş, ilan kapanmış fakat mail bile göndermediler.
Hangi beklentiyi karşılamamış olabilirim diye soruyorum, daha önce birçok uluslararası şirkette çalıştım, bunlar da hepimizin evinde muhakkak olan markalar, deneyim olarak beklentilerin fazlası var fakat geri dönüş alamadım bu konuda üzgünüm gerçekten.
Konu ile alakasız ama THY'nin iştiraki olduğu için deneyimimi aktarmak istiyorum; Do&Co ile "Uçak Yükleme Görevlisi" ilanı için toplu mülakat yapmıştık 7 Ağustos 2025 tarihinde, orada yaklaşık 70 kişi ile görüşme gerçekleştirdiler, İK çalışanları bize 1 hafta gibi bir sürede olumlu-olumsuz haber vereceklerini söylediler fakat ses seda yok, bunun üzerine kariyer danışmanı ile görüştüm onlar da süreciniz olumlu olmuş fakat neden geri dönmediklerini biz bilemiyoruz diyor.
Toplu mülakat esnasında tanışdığım 1-2 kişi şirketlerinden devamsızlık priminden vazgeçerek izin alıp gelmişler, 2000-3000TL gibi bir paradan vazgeçmek demek oluyor, yol ücretlerini ceplerinden karşılayıp vakitlerinden vermişler ama şirket 1 hafta gibi bir sürede olumsuz da olsa geri döneceğiz diyip bunu yerine getirmiyor maalesef.