Pozisyon veya İlan Adı
Tss lojıstık imkanları
31 Ağu 2025
9
3
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaslar, Tss yardımcı lojistik personel ilanına basvuru yaptım. Temmuz 2025 tarihiyle yeni net maaş, ikramiye sayısı, 3 vardiya prim ücreti ve diğer haklarla ilgili bilgi verebilecekler varsa cok sevınırım. Siz de bu sureclerden gecmıssınızdır insan cok merak ediyor(maaşı soylemekten cekınen arkadaslar, asgari ücretten örnek verebilir tabikide) şimdiden teşekkür ederim.

bende 1 ay önce başvuru yaptım.. ama ne bir geri dönüş aldım.. ne online test aldım.. nede mülakata davet edildim.. umudumu kesmiş durumdayım şuan.. @admin

bilginiz varmıdır konu ile ilgili ?

benim gibi aynı durumda olanlar var mıdır acaba

İlan kaldırılana kadar hiç bir dönüş almayanlar içinde, bir umut oluyormu acaba. Mantık olarak asıl ilan kaldırıldıktan sonra tüm başvuruların incelenip geri dönüşleri başlaması gerekiyor gibi de geliyor bana, Tecrube etmiş arkadaslar var ise cevaplarsa sevinirim. Ona göre yolumuza bakarız

• Like
Tepkiler: Saruman96
İlan kaldırılmış daha mülakata çağırmadılar
Ben eski bir tss çalısanına sordum. İlan kalkmış ve hiç bir iletişim kurulmamış ise sizinle bosa beklemeyin dedi. Ama tabi instagram da Tanıstık nekadar dogru dur bilemem. İki mantık var, ya alacaklarını aldılar ve kapattılar. yada şuandan itibaren cv ler incelenecek

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.