Pozisyon veya İlan Adı
Tss Yardımcı Hizmetler
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Eypak

Üye
6 Ocak 2026
2
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
selam arkadaşlar. 30.11.2025 tarihinde TSS'nin açtığı Yardımcı Hizmetler ve Hijyen Görevlisi ilanına başvurmuştum. Süreçte kişilik envanterine ve gerekli sınavlara girdim. Sisteme girdiğimde başvurum "Değerlendirme Merkezi" aşamasında görünüyordu ancak şu an sisteme baktığımda başvuruyu hiç göremiyorum.
İK tarafından tarafıma henüz olumlu ya da olumsuz herhangi bir dönüş yapılmadı. Aranızda bu ilana başvuran veya benzer bir durum yaşayan var mı? Başvurunun sistemden bir anda kaybolması olumsuz olduğu anlamına mı geliyor, yoksa sistemle ilgili genel bir durum mu? Geri dönüşlerin bu kadar uzun sürmesi normal mi?

selam arkadaşlar. 30.11.2025 tarihinde TSS'nin açtığı Yardımcı Hizmetler ve Hijyen Görevlisi ilanına başvurmuştum. Süreçte kişilik envanterine ve gerekli sınavlara girdim. Sisteme girdiğimde başvurum "Değerlendirme Merkezi" aşamasında görünüyordu ancak şu an sisteme baktığımda başvuruyu hiç göremiyorum.
İK tarafından tarafıma henüz olumlu ya da olumsuz herhangi bir dönüş yapılmadı. Aranızda bu ilana başvuran veya benzer bir durum yaşayan var mı? Başvurunun sistemden bir anda kaybolması olumsuz olduğu anlamına mı geliyor, yoksa sistemle ilgili genel bir durum mu? Geri dönüşlerin bu kadar uzun sürmesi normal mi?
Ordan hiç birsey olmaz boşuna bekleme 3 sene sonra döner

Senin dediğin olay banada oldu. İki farklı birime başvurum vardı. Süreçlerim başladı zaman olarak daha eski olan ordan kayboldu. Fakat yeni olan hala orda duruyor. Banada olumlu veya olumsuz dönüş olmadı.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.