Arayan veya mail atan var mı? En azından burda olanlar mail atarsa belki dönüş olur. Ben mailime cevap alamadım.

Merhaba arkadaşlar sizlere dönüş yapıldı m? Bizden sonra ilan açılan alanlar işe başladı.

Bana az önce sınav linki göndermişler sadece genel yetenek sınavı için. Ofis görevlisi ilanına başmurmuştum ama değerlendirme olmamıştı. Ne sınavına girdim thy desteğin ne başka bir şeyine. En son depo kargo işçisi pozisyonu için mülakata gitmiştim onun da olumsuz olduğuna dair bir mail atmışlardı.

Dönüş alan oldu mu ?

1.5 ay önce ilan açılmıştı online sınava girmiştim.

Şimdi bu gece yine bir sınav linki geldi ne alaka anlamadım.
Bende sizin gibi daha önce sınava girdim ve dediğiniz gibi tekrar sınav linki atmışlar konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.