TSS TSS Thy Destek Ofis Görevlisi İlanı

• Konbuyu başlatan XxX
  • Başlangıç tarihi
X

XxX

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ilana başvuran değerlendirme sınavına girenler varmı ? Sınavınız nasıl geçti sınavdan sonra herhangi bir geri dönüş aldınız mı ? Süreç hakkında bilgisi olan varmı

K

karamaske

HavaPersonel.Com
Hocam bu ilan yeni açıldı ve kapandı diye biliyorum. Değerlendirme sınavları başlamamıştır bu ilanın.

X

XxX

HavaPersonel.Com
Hocam cuma günü mail geldi ve değerlendirme sınavı online bir şekilde başladı pazartesi günü herhangi bir geri dönüş alan varmı veya sınavları nasıl geçti diye sormak istedim

X

XxX

HavaPersonel.Com
K

karamaske

HavaPersonel.Com
Hocam cuma günü mail geldi ve değerlendirme sınavı online bir şekilde başladı pazartesi günü herhangi bir geri dönüş alan varmı veya sınavları nasıl geçti diye sormak istedim
Hocam ilk defa sizden duydum süreçle alakalı gelişmeyi. Ben de bu ilana başvurmuştum sanırım elemişler beni. Bu arada hangi üniversiteden ve hangi bölümden mezunsunuz, ingilizceni C1 miydi? Özel değilse cevaplar mısınız?

L

Leon718

HavaPersonel.Com
Hocam ilk defa sizden duydum süreçle alakalı gelişmeyi. Ben de bu ilana başvurmuştum sanırım elemişler beni. Bu arada hangi üniversiteden ve hangi bölümden mezunsunuz, ingilizceni C1 miydi? Özel değilse cevaplar mısınız?
Parametrelerden geçememiştirsiniz siz hangi bölüm mezunusunuz? ingilizceniz ne seviyede?

B

brkn1907

HavaPersonel.Com
Ben girdim ingilizce basitti en fazla 6,7 yanlışım vardır ama c1 için ne isterler bilemem genel yetenege zaman yetmedi 10 soru yapabildim anca

L

Leon718

HavaPersonel.Com
bu ilana başvurup dönüş bekleyen var mı?

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
bu ilana başvurup dönüş bekleyen var mı?
ben başvuru yaptım fakat henüz arayan olmadı.. aynı şirketin kargo işçiliği ilanına da başvuru yaptım yine geri dönüş olmadı.. anlamıyorum neden olmuyor..

L

Leon718

HavaPersonel.Com
ben başvuru yaptım fakat henüz arayan olmadı.. aynı şirketin kargo işçiliği ilanına da başvuru yaptım yine geri dönüş olmadı.. anlamıyorum neden olmuyor..
sabırlı olacağız saruman bey. Gandalf'ın da dediği gibi: "En bilge olanımız bile bütün sonları göremeyebilir".

A

ayten

HavaPersonel.Com
Bu ilanın ofis görevlisi 2 tane sınavına girdim online. Daha sonuçtan ses yok

X

XxX

HavaPersonel.Com
Ortalama ne zaman olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş olur acaba online sınav biteli 1 hafta oldu

A

ayten

HavaPersonel.Com
Ortalama ne zaman olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş olur acaba online sınav biteli 1 hafta oldu
Ajet Kabin memurluğu için 2 hafta, Thy 4 günde cevap verdi sonucu

A

ayten

HavaPersonel.Com
Burası yeni olduğu için başka ilanlarda da dönüş alınmamış. Merak etmeyiniz. 1 -1 buçuk ayı devirenler var

Konuyu okuyanlar;