XxX

Üye
3 Ağu 2023
8
0
0
Arkadaşlar ilana başvuran değerlendirme sınavına girenler varmı ? Sınavınız nasıl geçti sınavdan sonra herhangi bir geri dönüş aldınız mı ? Süreç hakkında bilgisi olan varmı

Hocam bu ilan yeni açıldı ve kapandı diye biliyorum. Değerlendirme sınavları başlamamıştır bu ilanın.

Hocam cuma günü mail geldi ve değerlendirme sınavı online bir şekilde başladı pazartesi günü herhangi bir geri dönüş alan varmı veya sınavları nasıl geçti diye sormak istedim

Hocam cuma günü mail geldi ve değerlendirme sınavı online bir şekilde başladı pazartesi günü herhangi bir geri dönüş alan varmı veya sınavları nasıl geçti diye sormak istedim
Hocam ilk defa sizden duydum süreçle alakalı gelişmeyi. Ben de bu ilana başvurmuştum sanırım elemişler beni. Bu arada hangi üniversiteden ve hangi bölümden mezunsunuz, ingilizceni C1 miydi? Özel değilse cevaplar mısınız?

Hocam ilk defa sizden duydum süreçle alakalı gelişmeyi. Ben de bu ilana başvurmuştum sanırım elemişler beni. Bu arada hangi üniversiteden ve hangi bölümden mezunsunuz, ingilizceni C1 miydi? Özel değilse cevaplar mısınız?
Parametrelerden geçememiştirsiniz siz hangi bölüm mezunusunuz? ingilizceniz ne seviyede?

Ben girdim ingilizce basitti en fazla 6,7 yanlışım vardır ama c1 için ne isterler bilemem genel yetenege zaman yetmedi 10 soru yapabildim anca

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.