buradan bir arkadaş öyle söyledi bilmiyorum valla.. 30 mayısta gidenler olumlu dönüş aldı dedi.. @admin bu doğru olabilir mi ? yoksa biz boşuna mı bekliyoruz.. ?
Forumda ramp ile ilgili başka bir başlıkta gördüm ben de. Bizden once gidip hâlâ haber bekleyenlerde var. Çok garip bir sistem. Sozde test yollayacaklardi o bile gelmedi. Neye göre görüşmeye kabul ettiler neye bakıyorlar hep bir belirsizlik. Hayırlısı olsun artık...

• Like
Tepkiler: Saruman96
Forumda ramp ile ilgili başka bir başlıkta gördüm ben de. Bizden once gidip hâlâ haber bekleyenlerde var. Çok garip bir sistem. Sozde test yollayacaklardi o bile gelmedi. Neye göre görüşmeye kabul ettiler neye bakıyorlar hep bir belirsizlik. Hayırlısı olsun artık...
umarım bayrama kadar bir haber gelir de hepimiz mutlu oluruz.. bayrama stresli girmeyiz..

BEN GEÇEN SENE MARTIN 15 BAŞVURU YAPTIM TSS KARGO İŞÇİSİ OLARAK DÖNÜŞ OLMADI

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.