T
talhatly61
HavaPersonel.Com
Olumlu veya olumsuz mail veya wp üzerinden mesaj alan oldu mu? 1 aydır haber beklediğim için gönderiyi açmak istedim
hala dönüş yok 1 ay sürüyor net herhaldeOlumlu veya olumsuz mail veya wp üzerinden mesaj alan oldu mu? 1 aydır haber beklediğim için gönderiyi açmak istedim
İş tam olarak ne acaba iş tanımlamasında detay verdiler mi4 gün önce görüşmeye gittim ben.. henüz olumlu ya da olumsuz bir mesaj almadım
Vay be knka dönüş yaptılar demekki sana da4 gün önce görüşmeye gittim ben.. henüz olumlu ya da olumsuz bir mesaj almadım
evet dönüş aldım 4 gün önce gittim mülakata.. sana dönüş yapmadılar mı henüz ?Vay be knka dönüş yaptılar demekki sana da
barkod yapıştırma paletleme ve bağlama gibi işler vardı sanırım..İş tam olarak ne acaba iş tanımlamasında detay verdiler mi
Yok knka ya. İlk dönüş nasıl oldu. Arandın mı mesaj mı geldievet dönüş aldım 4 gün önce gittim mülakata.. sana dönüş yapmadılar mı henüz ?
önce arandım.. sonra konum bilgisi geldi mesaj olarak.. alımlar devam ediyor davet alanlar var.. bence sana da dönüş yapılırYok knka ya. İlk dönüş nasıl oldu. Arandın mı mesaj mı geldi
Hiçbiri gelmedi ne olumlu ne olumsuzOlumlu veya olumsuz mail veya wp üzerinden mesaj alan oldu mu? 1 aydır haber beklediğim için gönderiyi açmak istedim
mülakatta size de psikoloji ilacı aldınız mı gibi sorular sordular mı daha önce ?Hiçbiri gelmedi ne olumlu ne olumsuz
Girmedim ki mülakata çağrılmadım yazdım geri dönüş olmadı diyemülakatta size de psikoloji ilacı aldınız mı gibi sorular sordular mı daha önce ?
yanlış anlamışım özür dilerim inşallah size de dönüş yaparlar o zaman hepimiz olumlu haberler alırız..Girmedim ki mülakata çağrılmadım yazdım geri dönüş olmadı diye
Sorun değil inşallah bekliyoruz halayanlış anlamışım özür dilerim inşallah size de dönüş yaparlar o zaman hepimiz olumlu haberler alırız..
Knka hangi numaradan aradılar seni acabayanlış anlamışım özür dilerim inşallah size de dönüş yaparlar o zaman hepimiz olumlu haberler alırız..
0534 812 03 68 bu numaradanKnka hangi numaradan aradılar seni acaba
Bir daha ararlar, whatsapptan yazarlar. Yani size ulaşırlar bir şekilde onu da siz düşünmeyin onlar düşünsün sizi işe almak isteyen onlar.Beni aradılar diyelim ama şebeke çekmiyorsa ulaşamazlarsa ne olur admin. Bir daha aramazlar mı @admin
Haklısın vallaBir daha ararlar, whatsapptan yazarlar. Yani size ulaşırlar bir şekilde onu da siz düşünmeyin onlar düşünsün sizi işe almak isteyen onlar.