Kimseye dönüş olmadı galiba Kargo bölümü için varmı dönüş alan arkadaşlar ?
hayır henüz bir geri dönüş almadık.. şirketin süreçleri gerçekten çok sıkıntılı ilerliyor.. kimisi başvuru yaptıktan 3 gün sonra mülakata gidiyor bizim gibiler de 1 aydır olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş bile alamıyoruz..

• Like
Tepkiler: FeritKan
arkadaşlar ben whatsap yolu ile de mesaj attım ama geri dönüş alamadım henüz.. whatsap yolu ile i.k ya mesaj atanlar var mı ? 33 gün oldu henüz ses seda yok..

• Like
Tepkiler: FeritKan
arkadaşlar ben whatsap yolu ile de mesaj attım ama geri dönüş alamadım henüz.. whatsap yolu ile i.k ya mesaj atanlar var mı ? 33 gün oldu henüz ses seda yok..
Ben kasım ayında 45 gün beklemiştim, en son şirket çalışanlarına ulaştım sosyal medyadan ondan sonra olumsuz maili gönderilmişti. Linkedln üzerinden insan kaynaklarına ulaşıp mesaj atmaya çalışın ya da bekleyin.

• Like
Tepkiler: Saruman96
4 nisan mülakat sonrası daha geri dönüş olmadı bekliyoruz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.