Cv incelendi bilgisi tam olarak nerede yazıyorMerhaba TSS den kargo görevlisi olarak başvuru yapan arkadaşlar dönüş oldumu sizlere başvuru bölümünde cv görüntülenmiş dönüş olan varmı ve değerlendirme kodu vs dönüşü oldumu bilgisi olan arkadaşlar
Başvuru yaptığınız sayfadaCv incelendi bilgisi tam olarak nerede yazıyor
Başvuru yaptığınız sitede profilde en altta gizlilik ve izin ver bölümünden görebilirsiniz cv bizi görüntüleyen firmalarıCv incelendi bilgisi tam olarak nerede yazıyor
Yanlış biliyorsunuz gizlilik ve izin ver kısmında profilinizi görüntüleyebilcek firmaları seçmemiz isteniyor ve başvuru yaptığımız firmanın görüntüleme izni olduğu yazıyorBaşvuru yaptığınız sayfada
Başvuru yaptığınız sitede profilde en altta gizlilik ve izin ver bölümünden görebilirsiniz cv bizi görüntüleyen firmaları
Zaten tek firma görüntülüyor THY destekYanlış biliyorsunuz gizlilik ve izin ver kısmında profilinizi görüntüleyebilcek firmaları seçmemiz isteniyor ve başvuru yaptığımız firmanın görüntüleme izni olduğu yazıyor
Bende 1 nisanda mülakata girdim biz size dönüş sağlayacağız dediler bende bekliyorum halaMerhaba TSS den kargo görevlisi olarak başvuru yapan arkadaşlar dönüş oldumu sizlere başvuru bölümünde cv görüntülenmiş dönüş olan varmı ve değerlendirme kodu vs dönüşü oldumu bilgisi olan arkadaşlar
1 Nisan da başvuru yaptım hala bende bekliyorumhenüz bir geri dönüş almadım.. 27 gün oldu yani başvuru yapalı anlamadım ben bu işi
Hangi tarihte başvurmuştunuz ? 1 nisanda mülakata kargo bölümü için mi girdiniz ?Bende 1 nisanda mülakata girdim biz size dönüş sağlayacağız dediler bende bekliyorum hala
1 nisanda mülakata girdikHangi tarihte başvurmuştunuz ? 1 nisanda mülakata kargo bölümü için mi girdiniz ?
Hocam bu 27 marttaki açılan başvurudan mı bahsediyorsunuz. 15 nisanda sondu başvuru süresiKargo bölümü için evet
EvetHocam bu 27 marttaki açılan başvurudan mı bahsediyorsunuz. 15 nisanda sondu başvuru süresi
27 martta açılan ilana başvuru yaptıktan sonra 1 nisan da mülakata nasıl davet aldınız anlamadım 3 gün sonra mülakata nasıl aldılar
Bence ilginç. 3 gün sonrası mülakata girmek27 martta açılan ilana başvuru yaptıktan sonra 1 nisan da mülakata nasıl davet aldınız anlamadım 3 gün sonra mülakata nasıl aldılar
şirkete mail göndendim başvurular ile ilgili henüz bir gelişme yok.. sizde mail atın isterseniz belki süreci hızlandırırlarBence ilginç. 3 gün sonrası mülakata girmek
Tamam hocamşirkete mail göndendim başvurular ile ilgili henüz bir gelişme yok.. sizde mail atın isterseniz belki süreci hızlandırırlar