TSS Tss Kargo Görevlisi

Bulent

HavaPersonel.Com
Merhaba TSS den kargo görevlisi olarak başvuru yapan arkadaşlar dönüş oldumu sizlere başvuru bölümünde cv görüntülenmiş dönüş olan varmı ve değerlendirme kodu vs dönüşü oldumu bilgisi olan arkadaşlar

Şereftezcan

HavaPersonel.Com
Merhaba TSS den kargo görevlisi olarak başvuru yapan arkadaşlar dönüş oldumu sizlere başvuru bölümünde cv görüntülenmiş dönüş olan varmı ve değerlendirme kodu vs dönüşü oldumu bilgisi olan arkadaşlar
Cv incelendi bilgisi tam olarak nerede yazıyor

Şereftezcan

HavaPersonel.Com
Başvuru yaptığınız sayfada

Başvuru yaptığınız sitede profilde en altta gizlilik ve izin ver bölümünden görebilirsiniz cv bizi görüntüleyen firmaları
Yanlış biliyorsunuz gizlilik ve izin ver kısmında profilinizi görüntüleyebilcek firmaları seçmemiz isteniyor ve başvuru yaptığımız firmanın görüntüleme izni olduğu yazıyor

Saruman96

HavaPersonel.Com
henüz bir geri dönüş almadım.. 27 gün oldu yani başvuru yapalı anlamadım ben bu işi

Saruman96

HavaPersonel.Com
dönüş alanlar oldu mu kargo için arkadaşlar ?

Xxyunusxx

HavaPersonel.Com
Bende 1 nisanda mülakata girdim biz size dönüş sağlayacağız dediler bende bekliyorum hala

Konuyu okuyanlar;