Sunuda söyleyeyim arkadaşlar buraya girmek çok zor bakın 3 tane teste girdim ki gayet güzel geçti testim arandım ve hala bekliyorum süreç çok uzun sabır etmenjz lazım ben arandım ama hala beklemekteyim olur olmaz Allah bilir kısmetse olur ama inanın devlet dairesine girmek daha kolay süreç zorlu herkesin emeği boşa çıkmaz yüzü güler isallah.

@güvenlik evet belki başarılı olanlar aranıyor olabilir ama şu var ki 23 Mayıs cuma olan sınavda sen 3 gün önce aradılar dedin yani pazar günü mü aradılar veya pazartesi mı anlamadım, Hayırlısı Allah'tan olumsuz olsa bile mail gelmesi lazım diye düşünüyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.