diyoki eski iş yerimden istifa ettim tpssem iptal oldu tss sorun yaparmı diyor iş başı yapcak olan arkadas sen bunu iş başı yapcaksın ya tssye sor bence biz ne desek boş evrak teslim etmediysen teslim ederken sor
Tpss sorun yapsalar beni cagirmazlardi mulakata sonucta sistemde gozukuyor.Zaten kurum.tarafindan temin ettiriyorlar.Yani arkadas biraz bilgi verse bizde en azindan fikir.sahibi olurduk tek.iletisim.portali burasi cunku bilgi alabileceğimiz

Beni aramadılar arasalar mülakata cagırsalar olumlu dönüş yapıp iş başı imkanı tanısalar sizinle paylaşırdım ama bana henüz bi dönüş yok

Beni aramadılar arasalar mülakata cagırsalar olumlu dönüş yapıp iş başı imkanı tanısalar sizinle paylaşırdım ama bana henüz bi dönüş yok
ya ben kime.sorduysam olumsuz olursa bile mutlaka geri donus yapiliyor dediler uzun sürmeside çok basvuru olduğundan diye dusunuyorum peyder pey gidiyorlar

İş başı yapıcak olan arkadas bana pek inandırıcı gelmedi bakalım ne cevap vercek nerde ne zaman hangi projesinde iş başı yapcak

İş başı yapıcak olan arkadas bana pek inandırıcı gelmedi bakalım ne cevap vercek nerde ne zaman hangi projesinde iş başı yapcak
Yalan söylesem tpss sorusunu sormazdım. Bugün evraklarımı topladım giremedim buraya. Şimdi beni kargo bölümü için aradılar. Mülakata girdim. Sonrasında mülakata girdikten 1,5 ay sonra bana geri dönüş yaptılar, bazı arkadaşlar 2 hafta sonra geri dönüş yapıyorlar. Sanırım hepimiz mayıs ayında girdik diye tahmin ediyorum ama özgeçmişinizi güncelleyin eksik var mı diye birde ön yazınız olsun kendinizi güzel bir şekilde açıklayın. İnşallah geri dönüş alırsınız.

Yalan söylesem tpss sorusunu sormazdım. Bugün evraklarımı topladım giremedim buraya. Şimdi beni kargo bölümü için aradılar. Mülakata girdim. Sonrasında mülakata girdikten 1,5 ay sonra bana geri dönüş yaptılar, bazı arkadaşlar 2 hafta sonra geri dönüş yapıyorlar. Sanırım hepimiz mayıs ayında girdik diye tahmin ediyorum ama özgeçmişinizi güncelleyin eksik var mı diye birde ön yazınız olsun kendinizi güzel bir şekilde açıklayın. İnşallah geri dönüş alırsınız.
Siz mulakata mayis ayindami girdiniz ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.