dostum mesajını görmedim kusura bakma. yürüme mesafesi 8-10 dk bişi son durakta ineceksin.
Dostum merhaba, ben de aynı pozisyon için teklif aldım. Sanırım maltepe lokasyonunda görev yapıyorsunuz. İş nasıl ilerliyor kabaca bahseder misiniz, çağrı merkezi gibi mi ? Haftada kaç gün izniniz oluyor ? Şehir dışından gelip istanbulda hayat kuracağım çünkü ve çelişkilerim oldu diyebilirim.

Dostum merhaba, ben de aynı pozisyon için teklif aldım. Sanırım maltepe lokasyonunda görev yapıyorsunuz. İş nasıl ilerliyor kabaca bahseder misiniz, çağrı merkezi gibi mi ? Haftada kaç gün izniniz oluyor ? Şehir dışından gelip istanbulda hayat kuracağım çünkü ve çelişkilerim oldu diyebilirim.
Merhaba,

Siteye girmediğim için mesajını göremedim kusura bakma. Çağrı merkezi gibi değil. 2'li vardiya düzeninde şuan fakat sonra 3 lü vardiyaya geçilecek. Bilmiyorum hangi sektörden geliyorsun nasıl kıyaslama yapacaksın fakat ben işten memnunum. ( Mağazacılıktan gelen biri olarak )

Merhaba,

Siteye girmediğim için mesajını göremedim kusura bakma. Çağrı merkezi gibi değil. 2'li vardiya düzeninde şuan fakat sonra 3 lü vardiyaya geçilecek. Bilmiyorum hangi sektörden geliyorsun nasıl kıyaslama yapacaksın fakat ben işten memnunum. ( Mağazacılıktan gelen biri olarak )
Şehir dışından geleceğim için vardiya saatleri zorlar mı acaba diye düşünmüştüm, sakıncası yoksa işinizden kısacık bahseder misiniz, ve mümkünse vardiya saatleri nedir :) 07-15 , 15-23 ) gibi mi acaba :) dönüşünüz için de çoook teşekkür ederimm

Şehir dışından geleceğim için vardiya saatleri zorlar mı acaba diye düşünmüştüm, sakıncası yoksa işinizden kısacık bahseder misiniz, ve mümkünse vardiya saatleri nedir :) 07-15 , 15-23 ) gibi mi acaba :) dönüşünüz için de çoook teşekkür ederimm
Şimdi ki vardiya saati 8-16 14-22 ama yakın zamanda 3 lü vardiya olacak ve 7-3 3-11 11-7 olur muhtemelen. Çağrı merkezinin bağlı olduğu müdürlük olarak düşünebilirsin. Müşteri ile onlar muhattap. Biz onların yetkilerinin bittiği yerde devreye giriyoruz. Çalışma ortamı sakin güzel. aylık çalışma takvimi çıkıyor. Haftada 2 gün izin günü denk geliyor. izinler arası çalışma günleri bazen 4 bazen 5 gün oluyor.

Merhabalar arkadaşlar destek personeli için dönüş alan oldu mu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.