Tsu44

Üye
7 May 2024
27
4
0
Selam arkadaşlar.

Süreci olumlu tamamlanıp maaş teklifi alan arkadaşlarda evrak tesliminde herhangi bir gelişme olan var mı? Anadolu tarafı için ?

Benim pazartesi evrak teslimi olacaktı ama Çarşamba günü için (Güvenlik bilinci) tarzında bir eğitim almamızın gerektiği bilgisi verildi ve detaylar iletilecektir dendi.

Selam arkadaşlar.

Süreci olumlu tamamlanıp maaş teklifi alan arkadaşlarda evrak tesliminde herhangi bir gelişme olan var mı? Anadolu tarafı için ?

Benim pazartesi evrak teslimi olacaktı ama Çarşamba günü için (Güvenlik bilinci) tarzında bir eğitim almamızın gerektiği bilgisi verildi ve detaylar iletilecektir dendi.
İş teklifinden biraz bahsetmeniz mümkün mü? En çok maaş aralığını ve sosyal/yan hakları merak ediyorum üstünkörü bahsedebilir misiniz

İş teklifinden biraz bahsetmeniz mümkün mü? En çok maaş aralığını ve sosyal/yan hakları merak ediyorum üstünkörü bahsedebilir misiniz
Dostum bu tür şeylerden bahsetmek ne derece doğru bilmiyorum. O yüzden benden önce teklif alanlara sormadım bende. Yapacağımız işin niteliği çalışma saatleri (2 li vardiya olduğunu biliyorum sadece) vs henüz belli değil sanırım çünkü yepyeni baştan bir yapılanma söz konusu. Fiyat aralığını en azıdan kabaca söylemek gerekirse 25-35 bin aralığında bişi düşünebilirsin ama tabi mesai vs detayları bilmiyorum. Yan haklarda tamamlayıcı sağlık sigortası ve 3 ayda bir çift maaş ( Kök maaş) var. Tabi birde indirimli bilet uygulaması ( Detayları bilmiyorum)

• Like
Tepkiler: admin
Dostum bu tür şeylerden bahsetmek ne derece doğru bilmiyorum. O yüzden benden önce teklif alanlara sormadım bende. Yapacağımız işin niteliği çalışma saatleri (2 li vardiya olduğunu biliyorum sadece) vs henüz belli değil sanırım çünkü yepyeni baştan bir yapılanma söz konusu. Fiyat aralığını en azıdan kabaca söylemek gerekirse 25-35 bin aralığında bişi düşünebilirsin ama tabi mesai vs detayları bilmiyorum. Yan haklarda tamamlayıcı sağlık sigortası ve 3 ayda bir çift maaş ( Kök maaş) var. Tabi birde indirimli bilet uygulaması ( Detayları bilmiyorum)
Peki kadrolu olarak mı başlayacaksınız acaba yoksa deneme süreniz olacak mı mailde belirtilmiş mi

Selam arkadaşlar.

Merhaba, ben de teklif aldım geçen hafta çarşamba eğitime katıldım iş başlangıç tarihi için dönüş yapacaklarını belirttiler, evrak teslim tarihi söylemediler bana hala beklemedeyim

Mülakata ne zaman girmiştiniz ve hangi bölüm altında çalışacaksınız ?
3 nisandı mülakat tarihim 30 nisanda olumlu dönüş aldım, ajet müşteri ilişkileri müdürlüğüne bağlı şekilde Operasyon Görevlisi olarak çalışacağım
Mülakata ne zaman girmiştiniz ve hangi bölüm altında çalışacaksınız ?

• Like
Tepkiler: Mrnobody

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.