TSS Tss Destek Uzmanı Için Evrak Teslim Süreci

• Konbuyu başlatan Tsu44
  • Başlangıç tarihi
T

Tsu44

HavaPersonel.Com
Selam arkadaşlar.

Süreci olumlu tamamlanıp maaş teklifi alan arkadaşlarda evrak tesliminde herhangi bir gelişme olan var mı? Anadolu tarafı için ?

Benim pazartesi evrak teslimi olacaktı ama Çarşamba günü için (Güvenlik bilinci) tarzında bir eğitim almamızın gerektiği bilgisi verildi ve detaylar iletilecektir dendi.

N

noname

HavaPersonel.Com
Selam arkadaşlar.

Süreci olumlu tamamlanıp maaş teklifi alan arkadaşlarda evrak tesliminde herhangi bir gelişme olan var mı? Anadolu tarafı için ?

Benim pazartesi evrak teslimi olacaktı ama Çarşamba günü için (Güvenlik bilinci) tarzında bir eğitim almamızın gerektiği bilgisi verildi ve detaylar iletilecektir dendi.
İş teklifinden biraz bahsetmeniz mümkün mü? En çok maaş aralığını ve sosyal/yan hakları merak ediyorum üstünkörü bahsedebilir misiniz

T

Tsu44

HavaPersonel.Com
İş teklifinden biraz bahsetmeniz mümkün mü? En çok maaş aralığını ve sosyal/yan hakları merak ediyorum üstünkörü bahsedebilir misiniz
Dostum bu tür şeylerden bahsetmek ne derece doğru bilmiyorum. O yüzden benden önce teklif alanlara sormadım bende. Yapacağımız işin niteliği çalışma saatleri (2 li vardiya olduğunu biliyorum sadece) vs henüz belli değil sanırım çünkü yepyeni baştan bir yapılanma söz konusu. Fiyat aralığını en azıdan kabaca söylemek gerekirse 25-35 bin aralığında bişi düşünebilirsin ama tabi mesai vs detayları bilmiyorum. Yan haklarda tamamlayıcı sağlık sigortası ve 3 ayda bir çift maaş ( Kök maaş) var. Tabi birde indirimli bilet uygulaması ( Detayları bilmiyorum)

N

noname

HavaPersonel.Com
Dostum bu tür şeylerden bahsetmek ne derece doğru bilmiyorum. O yüzden benden önce teklif alanlara sormadım bende. Yapacağımız işin niteliği çalışma saatleri (2 li vardiya olduğunu biliyorum sadece) vs henüz belli değil sanırım çünkü yepyeni baştan bir yapılanma söz konusu. Fiyat aralığını en azıdan kabaca söylemek gerekirse 25-35 bin aralığında bişi düşünebilirsin ama tabi mesai vs detayları bilmiyorum. Yan haklarda tamamlayıcı sağlık sigortası ve 3 ayda bir çift maaş ( Kök maaş) var. Tabi birde indirimli bilet uygulaması ( Detayları bilmiyorum)
Peki kadrolu olarak mı başlayacaksınız acaba yoksa deneme süreniz olacak mı mailde belirtilmiş mi

T

Tsu44

HavaPersonel.Com
2 ay deneme süreç var diye biliyorum

T

Tsu44

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim Hakkımızda hayırlısı

H

HKD

HavaPersonel.Com
Selam arkadaşlar.

Merhaba, ben de teklif aldım geçen hafta çarşamba eğitime katıldım iş başlangıç tarihi için dönüş yapacaklarını belirttiler, evrak teslim tarihi söylemediler bana hala beklemedeyim

T

Türk

HavaPersonel.Com
Mülakata ne zaman girmiştiniz ve hangi bölüm altında çalışacaksınız ?

H

HKD

HavaPersonel.Com
T

Türk

HavaPersonel.Com
Hakkında hayırlısı bende 2 mayısta mülakata girdim bekliyorum ses seda yok henüz. İlana destek uzmanı olarakmı başvurmuştun?

H

HKD

HavaPersonel.Com
Hakkında hayırlısı bende 2 mayısta mülakata girdim bekliyorum ses seda yok henüz. İlana destek uzmanı olarakmı başvurmuştun?
Evet destek uzmanı ilanina başvurmuştum, size de dönüş olur bence bir iki haftaya merak etmeyin biraz beklemek lazım

T

Tsu44

HavaPersonel.Com
Destek uzmanı olarak görev tanımını hala tam bilmiyoruz ama :) başlayınca öğreneceğiz artık. Cuma evrak teslimine gideceğim salıya eğitim olabilir sanırım.

T

Türk

HavaPersonel.Com
Siz mülakattan kaç gün sonra iş teklifi aldınız ?

D

denemelik

HavaPersonel.Com
Destek uzmanı olarak görev tanımını hala tam bilmiyoruz ama :) başlayınca öğreneceğiz artık. Cuma evrak teslimine gideceğim salıya eğitim olabilir sanırım.
Merhaba işe basladiniz mi acaba evraklari nereye teslim ettiniz bir de

T

Tsu44

HavaPersonel.Com
Merhaba işe basladiniz mi acaba evraklari nereye teslim ettiniz bir de
Merhaba. Evrakları Atatürk havalimanında teslim ettik. Yarın eğitime gidiyorum. Çarşamba günüde iş başı inşallah.

D

denemelik

HavaPersonel.Com
Merhaba. Evrakları Atatürk havalimanında teslim ettik. Yarın eğitime gidiyorum. Çarşamba günüde iş başı inşallah.
Hayırlı olsun inşallah. Sağlık raporunu nereden çıkardınız acaba anlaşmalı yerler var mıymış bilgi verebilirseniz çok sevinirim ☺️

T

Thesun

HavaPersonel.Com
Merhaba Atatürk havalimanında evrak teslim edeceğim bende metro ile mesafesi nedir acaba

T

Tsu44

HavaPersonel.Com
Merhaba Atatürk havalimanında evrak teslim edeceğim bende metro ile mesafesi nedir acaba
dostum mesajını görmedim kusura bakma. yürüme mesafesi 8-10 dk bişi son durakta ineceksin.

F

Flight member

HavaPersonel.Com
3 nisandı mülakat tarihim 30 nisanda olumlu dönüş aldım, ajet müşteri ilişkileri müdürlüğüne bağlı şekilde Operasyon Görevlisi olarak çalışacağım
Dostum merhaba, ben de aynı pozisyon için teklif aldım. Sanırım maltepe lokasyonunda görev yapıyorsunuz. İş nasıl ilerliyor kabaca bahseder misiniz, çağrı merkezi gibi mi ? Haftada kaç gün izniniz oluyor ? Şehir dışından gelip istanbulda hayat kuracağım çünkü ve çelişkilerim oldu diyebilirim.

Konuyu okuyanlar;