Arandım mulakata cagirildim diyorsunuzda basvuru suresi daha bitmemis hala basvuru alınıyor nasıl cagiriliyorsunuz mulakata anlamis degilim ?
Yeni kurulan bir firma olduğu için agresif bir şekilde alım yapmaya devam ediyorlar. Yani hızlı hareket ediyorlar bu nedenle ilanın kapanmasını beklemeden kişileri görüşmeye davet edebilirler.

Benden hizmet dökümünü istediler.mulakata girdim iş hayatı ile ilgili görüştük farklı farklı pozisyonlarda değerlendirebiliriz dediler.en geç iki hafta içersinde dönüş yaparız dediler gayet olumlu geçti 15 20 dk surdu
Anladım o zaman dağıtım yapacaklar bana kokpit ve kabin ekibi planlaması için aramışlardı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.