TSS Tss Destek Uzmanı Değerlendirme Süreci Hakkında

beritanbaturr

HavaPersonel.Com
Merhabalar. Bugün TSS Destek Uzmanı ilanı açıldığını gördüm ve başvuru yaptım. Çalışma şartları ve değerlendirme süreci hakkında deneyimleri olan bilgi verebilir mi?

admin

Admin
Moderatör
Merhabalar. Bugün TSS Destek Uzmanı ilanı açıldığını gördüm ve başvuru yaptım. Çalışma şartları ve değerlendirme süreci hakkında deneyimleri olan bilgi verebilir mi?

Sizler ilk adaylarsınız yani deneyimlerinizi siz aktaracaksınız. 😊

Ek olarak online ing ve yetenek sınavı akabinde yerinde sınav ve mülakata tabi tutulmanız olası.. Sürecinizde başarılar dilerim. Firma ve pozisyon kariyer açısından bakıldığında çok güzel duruyor.

beritanbaturr

HavaPersonel.Com
Sizler ilk adaylarsınız yani deneyimlerinizi siz aktaracaksınız. 😊

Ek olarak online ing ve yetenek sınavı akabinde yerinde sınav ve mülakata tabi tutulmanız olası.. Sürecinizde başarılar dilerim. Firma ve pozisyon kariyer açısından bakıldığında çok güzel duruyor.
Ben ilk defa bu pozisyona başvuru yaptığım ve süreci tam olarak bilmediğim için sormuştum. O zaman TGS ve THY kabin memurlugu süreci ile benzer şekilde ilerleyecek. İnşallah bu kez güzel sonuçlar gelir Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için😊

ragnar

HavaPersonel.Com
Bende basvurdum merakla sureci bekliyorum tahminimce statu olarak thy ve thy teknikteki uzman yardımcısına denk bir pozisyon

negzel

HavaPersonel.Com
Bende başvuru yaptım, yhm de beni mülakatta elediler, burda inşallah geçerim, rakam olarak ne veriliyor, iş tam olarak ne ancak acaba

admin

Admin
Moderatör
Bende başvuru yaptım, yhm de beni mülakatta elediler, burda inşallah geçerim, rakam olarak ne veriliyor, iş tam olarak ne ancak acaba

İlanda belirtilen; Müşteri İlişkileri, Veri Girişi, İletişim, Operasyonel Süreç Takibi gibi çeşitli alanlarda görevlendirilmek üzere Destek Uzmanı.

elsa

HavaPersonel.Com
Merhaba, destek uzmanının haklarını biliyor musunuz? Çift maaş, indirimli bilet vs gibi hakları var mı? Maaşları ortalama nedir? Ayrıca çalışma yeri İstanbul hava limanı mı yoksa Yeşilköy mü?

admin

Admin
Moderatör
Merhaba, destek uzmanının haklarını biliyor musunuz? Çift maaş, indirimli bilet vs gibi hakları var mı? Maaşları ortalama nedir? Ayrıca çalışma yeri İstanbul hava limanı mı yoksa Yeşilköy mü?
Muhtemelen çift maaş alırlar. İndirimli biletleri olur. Tamamlayıcı sağlık sigortası olur. Maaş bilgisi maalesef yok.

thelasthun

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar tek mülakat mı var yoksa ikinci kez de çağırıyorlar mı beni de aradılar bugün kokpit ve kabin ekip planlama için admin yanıtlarsan sevinirim ya da mülakata dahil olan arkadaşlar varsa

cihangirefe

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar tek mülakat mı var yoksa ikinci kez de çağırıyorlar mı beni de aradılar bugün kokpit ve kabin ekip planlama için admin yanıtlarsan sevinirim ya da mülakata dahil olan arkadaşlar varsa
Sadece tek mülakat diye biliyorum ben sizin bölüm neydi

ragnar

HavaPersonel.Com
Thy nın ilk defa bi adayı aradığını duyuyorum

ragnar

HavaPersonel.Com
E nasıl aradılar sizi daha dönüş olmadiysa? Yok banada dönüş olmadı ilan 14une kadar açık o gune kadar kimseye dönüş olacagini sanmiyorum

Superlover

HavaPersonel.Com
Bugün arandım bende kokpit ve hosteslerin uçuş planlaması için mülakata çağırdılar. Tam olarak şartları bilen yok sanırım

thirtythree

HavaPersonel.Com
mulakatiniz sizin acinizdan olumlu mu gecmisti acaba neye gore eliyorlar hic anlamadim cidden

ragnar

HavaPersonel.Com
Arandım mulakata cagirildim diyorsunuzda basvuru suresi daha bitmemis hala basvuru alınıyor nasıl cagiriliyorsunuz mulakata anlamis degilim ?

Konuyu okuyanlar;