beritanbaturr
HavaPersonel.Com
Merhabalar. Bugün TSS Destek Uzmanı ilanı açıldığını gördüm ve başvuru yaptım. Çalışma şartları ve değerlendirme süreci hakkında deneyimleri olan bilgi verebilir mi?
Merhabalar. Bugün TSS Destek Uzmanı ilanı açıldığını gördüm ve başvuru yaptım. Çalışma şartları ve değerlendirme süreci hakkında deneyimleri olan bilgi verebilir mi?
Ben ilk defa bu pozisyona başvuru yaptığım ve süreci tam olarak bilmediğim için sormuştum. O zaman TGS ve THY kabin memurlugu süreci ile benzer şekilde ilerleyecek. İnşallah bu kez güzel sonuçlar gelir Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinSizler ilk adaylarsınız yani deneyimlerinizi siz aktaracaksınız.
Ek olarak online ing ve yetenek sınavı akabinde yerinde sınav ve mülakata tabi tutulmanız olası.. Sürecinizde başarılar dilerim. Firma ve pozisyon kariyer açısından bakıldığında çok güzel duruyor.
Bende başvuru yaptım, yhm de beni mülakatta elediler, burda inşallah geçerim, rakam olarak ne veriliyor, iş tam olarak ne ancak acaba
Muhtemelen çift maaş alırlar. İndirimli biletleri olur. Tamamlayıcı sağlık sigortası olur. Maaş bilgisi maalesef yok.Merhaba, destek uzmanının haklarını biliyor musunuz? Çift maaş, indirimli bilet vs gibi hakları var mı? Maaşları ortalama nedir? Ayrıca çalışma yeri İstanbul hava limanı mı yoksa Yeşilköy mü?
Mülakatta ne sormuşlardı?Bende başvuru yaptım, yhm de beni mülakatta elediler, burda inşallah geçerim, rakam olarak ne veriliyor, iş tam olarak ne ancak acaba
İngilizce kendimi tanintmam, harekat memurluğu sorulduMülakatta ne sormuşlardı?
Sadece tek mülakat diye biliyorum ben sizin bölüm neydiArkadaşlar tek mülakat mı var yoksa ikinci kez de çağırıyorlar mı beni de aradılar bugün kokpit ve kabin ekip planlama için admin yanıtlarsan sevinirim ya da mülakata dahil olan arkadaşlar varsa
Thy nın ilk defa bi adayı aradığını duyuyorumArkadaşlar tek mülakat mı var yoksa ikinci kez de çağırıyorlar mı beni de aradılar bugün kokpit ve kabin ekip planlama için admin yanıtlarsan sevinirim ya da mülakata dahil olan arkadaşlar varsa
mülakat için genelde arıyorlar ama kriter ne tam anlamadım daha dönüş olmadı banada size oldu muThy nın ilk defa bi adayı aradığını duyuyorum
Bana olmadı zaten sadece oluyormuş diye biliyorum öyle duydumE nasıl aradılar sizi daha dönüş olmadiysa? Yok banada dönüş olmadı ilan 14une kadar açık o gune kadar kimseye dönüş olacagini sanmiyorum
mulakatiniz sizin acinizdan olumlu mu gecmisti acaba neye gore eliyorlar hic anlamadim ciddenBende başvuru yaptım, yhm de beni mülakatta elediler, burda inşallah geçerim, rakam olarak ne veriliyor, iş tam olarak ne ancak acaba
Kaç gibi aradılar siziBugün arandım bende kokpit ve hosteslerin uçuş planlaması için mülakata çağırdılar. Tam olarak şartları bilen yok sanırım