15 Şub 2024
476
213
535
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhabalar. Bugün TSS Destek Uzmanı ilanı açıldığını gördüm ve başvuru yaptım. Çalışma şartları ve değerlendirme süreci hakkında deneyimleri olan bilgi verebilir mi?

Merhabalar. Bugün TSS Destek Uzmanı ilanı açıldığını gördüm ve başvuru yaptım. Çalışma şartları ve değerlendirme süreci hakkında deneyimleri olan bilgi verebilir mi?

Sizler ilk adaylarsınız yani deneyimlerinizi siz aktaracaksınız. 😊

Ek olarak online ing ve yetenek sınavı akabinde yerinde sınav ve mülakata tabi tutulmanız olası.. Sürecinizde başarılar dilerim. Firma ve pozisyon kariyer açısından bakıldığında çok güzel duruyor.

• Like
Tepkiler: kullanmıyorumm
Sizler ilk adaylarsınız yani deneyimlerinizi siz aktaracaksınız. 😊

Ek olarak online ing ve yetenek sınavı akabinde yerinde sınav ve mülakata tabi tutulmanız olası.. Sürecinizde başarılar dilerim. Firma ve pozisyon kariyer açısından bakıldığında çok güzel duruyor.
Ben ilk defa bu pozisyona başvuru yaptığım ve süreci tam olarak bilmediğim için sormuştum. O zaman TGS ve THY kabin memurlugu süreci ile benzer şekilde ilerleyecek. İnşallah bu kez güzel sonuçlar gelir Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için😊

• Like
Tepkiler: admin
Bende başvuru yaptım, yhm de beni mülakatta elediler, burda inşallah geçerim, rakam olarak ne veriliyor, iş tam olarak ne ancak acaba

Bende başvuru yaptım, yhm de beni mülakatta elediler, burda inşallah geçerim, rakam olarak ne veriliyor, iş tam olarak ne ancak acaba

İlanda belirtilen; Müşteri İlişkileri, Veri Girişi, İletişim, Operasyonel Süreç Takibi gibi çeşitli alanlarda görevlendirilmek üzere Destek Uzmanı.

Merhaba, destek uzmanının haklarını biliyor musunuz? Çift maaş, indirimli bilet vs gibi hakları var mı? Maaşları ortalama nedir? Ayrıca çalışma yeri İstanbul hava limanı mı yoksa Yeşilköy mü?

• Like
Tepkiler: cihangirefe
Merhaba, destek uzmanının haklarını biliyor musunuz? Çift maaş, indirimli bilet vs gibi hakları var mı? Maaşları ortalama nedir? Ayrıca çalışma yeri İstanbul hava limanı mı yoksa Yeşilköy mü?
Muhtemelen çift maaş alırlar. İndirimli biletleri olur. Tamamlayıcı sağlık sigortası olur. Maaş bilgisi maalesef yok.

• Like
Tepkiler: elsa

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.