Hocam geri dönüşünüz için teşekkür ederim, iyi bayramlar dilerim, Thy nin de yeniden tipsiz ilan açmasını yakın zamanda muhtemel olarak görebilirmiyiz ?
Hocam geri dönüşünüz için teşekkür ederim, iyi bayramlar dilerim, Thy nin de yeniden tipsiz ilan açmasını yakın zamanda muhtemel olarak görebilirmiyiz ?Selamlar, iyi bayramlar, 2026 ocak ayında, Ajet tip yetkisi olmayan ikinci pilot almayı değerlendiriyor ama net bir planlama yapmamışlar, üzerine çalışılıyor. Düşündüğümüzden daha erken de bir ilan gelebilir. 2027 yılında dünyanın en genç filosuna sahip olma ve büyüme hedeflerine sahipler. Bu şu anlama geliyor. Thy üzerinden bir alım Temmuz veya Eylül ayında gündeme gelir ve Ajete transfer gerçekleşebilir. Daha önce benzer bir durumu THY Sunexpress'e pilot göndererek yapmıştı
Hocam geri dönüşünüz için teşekkür ederim, iyi bayramlar dilerim, Thy nin de yeniden tipsiz ilan açmasını yakın zamanda muhtemel olarak görebilirmiyiz ?
Merhaba, burada belirttiğim gibi, THY üzerinden bir ilan açarlar, diye öngörüyorum ama önce ilan açmak yerine hazır olan adaylara mail atılabilir. Ben temmuz ve eylül aylarından birinde haber/ilan bekliyorum THY için. Bayram sonrası THY Insan kaynaklarından biriyle haberleşicem, güncelleme yapacağım buraya yine net bir bilgi alabilecek miyim bakalımSelamlar, iyi bayramlar, 2026 ocak ayında, Ajet tip yetkisi olmayan ikinci pilot almayı değerlendiriyor ama net bir planlama yapmamışlar, üzerine çalışılıyor. Düşündüğümüzden daha erken de bir ilan gelebilir. 2027 yılında dünyanın en genç filosuna sahip olma ve büyüme hedeflerine sahipler. Bu şu anlama geliyor. Thy üzerinden bir alım Temmuz veya Eylül ayında gündeme gelir ve Ajete transfer gerçekleşebilir. Daha önce benzer bir durumu THY Sunexpress'e pilot göndererek yapmıştı
Teşekkür ederim tekrardan, umarım tipsiz bekleyen pilotlar için de yakın zamanda iş fırsatları olur. Güncellemenizi bekliyor, iyi bayramlar diliyorum.Merhaba, burada belirttiğim gibi, THY üzerinden bir ilan açarlar, diye öngörüyorum ama önce ilan açmak yerine hazır olan adaylara mail atılabilir. Ben temmuz ve eylül aylarından birinde haber/ilan bekliyorum THY için. Bayram sonrası THY Insan kaynaklarından biriyle haberleşicem, güncelleme yapacağım buraya yine net bir bilgi alabilecek miyim bakalım
Hocam selamlaar, bayram öncesi insan kaynaklarına mail attım. Bugün yanıt geldi. Şu an için yakın zamanda tipsiz, tecrübesiz ilan açılması planlanmadığını bir gelişme olursa kariyer sayfası üzerinden duyurulacağına dair bir mail attılar. Sonn dönemde konuşulan tüm süreçlerden başarıyla geçmiş bekleyenlerin ajet e devredileceleğine yönelik. bu konu hakkında görüşmenizin sonucu merakla bekliyoruz.Merhaba, burada belirttiğim gibi, THY üzerinden bir ilan açarlar, diye öngörüyorum ama önce ilan açmak yerine hazır olan adaylara mail atılabilir. Ben temmuz ve eylül aylarından birinde haber/ilan bekliyorum THY için. Bayram sonrası THY Insan kaynaklarından biriyle haberleşicem, güncelleme yapacağım buraya yine net bir bilgi alabilecek miyim bakalım
Selamlar, üzüldüm aslında bunu duyduğuma, hoş daha önce böyle söyleyip ilan açtıkları da oldu ama uçak siparişlerindeki sıkıntılar, filo ve planlama hataları... olan adaylara oldu... Geri bildirim için teşekkür ederim, aklımdan çıkmış bak, yarın bi haber uçurayım, ne öğreneceğim bi bakalımHocam selamlaar, bayram öncesi insan kaynaklarına mail attım. Bugün yanıt geldi. Şu an için yakın zamanda tipsiz, tecrübesiz ilan açılması planlanmadığını bir gelişme olursa kariyer sayfası üzerinden duyurulacağına dair bir mail attılar. Sonn dönemde konuşulan tüm süreçlerden başarıyla geçmiş bekleyenlerin ajet e devredileceleğine yönelik. bu konu hakkında görüşmenizin sonucu merakla bekliyoruz.
Geri dönüşünüzü bekliyoruz hocam, umarım güzel gelişmeler olur.Selamlar, üzüldüm aslında bunu duyduğuma, hoş daha önce böyle söyleyip ilan açtıkları da oldu ama uçak siparişlerindeki sıkıntılar, filo ve planlama hataları... olan adaylara oldu... Geri bildirim için teşekkür ederim, aklımdan çıkmış bak, yarın bi haber uçurayım, ne öğreneceğim bi bakalım
Hocam bir gelişme var mı ?Selamlar, üzüldüm aslında bunu duyduğuma, hoş daha önce böyle söyleyip ilan açtıkları da oldu ama uçak siparişlerindeki sıkıntılar, filo ve planlama hataları... olan adaylara oldu... Geri bildirim için teşekkür ederim, aklımdan çıkmış bak, yarın bi haber uçurayım, ne öğreneceğim bi bakalım
Hocam bir gelişme var mı ?Selamlar, üzüldüm aslında bunu duyduğuma, hoş daha önce böyle söyleyip ilan açtıkları da oldu ama uçak siparişlerindeki sıkıntılar, filo ve planlama hataları... olan adaylara oldu... Geri bildirim için teşekkür ederim, aklımdan çıkmış bak, yarın bi haber uçurayım, ne öğreneceğim bi bakalım
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.