Pozisyon veya İlan Adı
TİPSİZ PİLOT
Hava sosyal medyada THY 2026 için istihdam planlamıyor,mevcut seviyenin korunacağı ile alakalı genel müdür yardımcısı bir açıklama yapmış ama kimi crm eğitimi veren kişilerde 3-4 ay içinde ilan açılacak diyorlar,cidden her şey karman çorman olmuş ifte de bile tipsiz ilan sonbahar gibi açmayı düşünüyoruz ama belli olmaz demişlerdi

Efendim her yerden farkli duyumlar alıyoruz,hangisine inanacağımı şaşırdım gerçekten, tipsiz alim bu sene açılır mi bilemiyorum, cadet 3. Çeyrekte açılacak diye bir pilot abimiz söylenti söyledi, tipsiz alimi da bu sene olmazsa seneye açılacak dedi. Ama bilgi karmaşası cok fazla, kimin ne dediğinden bağımsız, cadet ve tipsiz alimin olacağını dusunuyorum. Temmuz ayında emekliye ayrılacak bir miktar pilotun olacağını söyledi. Bir sekilde bu devran devam edecek. Cadet ve tipsizin beraber olmasa da peş peşe açılacağını dusunuyorum. Yerdeki airbuslara bir müdahale edileceğini dusunuyorum boşa giden bir sermaye sonucta, ve mevcut parası ödenen siparişler de teslim edilmeye devam ettikçe ihtiyaç devam edecek. Tez zamanda hepimizin yolu açılır, önümüzü görürüz insallah.

Tk 8166 pilot
Tk 534 uçak
Kral bu ne demek bilmiyorum sanirim cok fazla pilot var demeye çalıştınız, operasyonel ust sınırla ucuyor yani güvenli şekilde, ucak basina 15 pilot dusuyor, olmasi gereken güvenli ust sınırda, ucak basina 20 pilot olsaydı evet fazla diyebilirdik, ya da 10 12 olsaydi arttirilmasi gerekli diyebilirdik, emekli olacaklar ve ucak sayısının artışıyla beraber mevcut pilot ve kabin ekibinin de artması gerekecek.

• Like
Tepkiler: MrEnginar
Hava sosyal medyada THY 2026 için istihdam planlamıyor,mevcut seviyenin korunacağı ile alakalı genel müdür yardımcısı bir açıklama yapmış ama kimi crm eğitimi veren kişilerde 3-4 ay içinde ilan açılacak diyorlar,cidden her şey karman çorman olmuş ifte de bile tipsiz ilan sonbahar gibi açmayı düşünüyoruz ama belli olmaz demişlerdi
Hocam başkan ve yardımcıları böyle derken söylentilere güvenmek için çok optimistik olmak gerekir. X kişi böyle diyormuş söylentilerine güvenmeyin derim sürekli bir söylenti çıkıyor ve yalan oluyor. Daha doğru çıkan bir söylentiye rastlamadım. CRM'ciler verdiği danışmanlıktan da para alıyor buna göre verdiği bilginin güvenirliğini değerlendirin.

• Like
Tepkiler: ÖnderDüz18
8166 pilotun yaklaşık 900 tanesi şu an hali hazırda cadet sürecinde aktif uçan pilot sayısı 7150-7250 arası bu rakamı net size söyleyebilirim, öteki yandan TK nın yıllık ayrılan emekli olan sağlık şartları olan pilot sayısı %3,5 civarı buda 300-350 pilota tekabil ediyor yani geçenlerde İK insan kaynaklarının özyeğin üniversitesinde açıkladıkları cadet yıllık emekli ve gidenleri kompanse ediyor yıl sonuna kadar 60 dar gövde 12 geniş gövde uçağı gelicek bunlar net sayılardır.savaşın bitmesi ve yaz dönemimin yoğun geçmesi ilana göz kırpar diye umut ediyorum.

8166 pilotun yaklaşık 900 tanesi şu an hali hazırda cadet sürecinde aktif uçan pilot sayısı 7150-7250 arası bu rakamı net size söyleyebilirim, öteki yandan TK nın yıllık ayrılan emekli olan sağlık şartları olan pilot sayısı %3,5 civarı buda 300-350 pilota tekabil ediyor yani geçenlerde İK insan kaynaklarının özyeğin üniversitesinde açıkladıkları cadet yıllık emekli ve gidenleri kompanse ediyor yıl sonuna kadar 60 dar gövde 12 geniş gövde uçağı gelicek bunlar net sayılardır.savaşın bitmesi ve yaz dönemimin yoğun geçmesi ilana göz kırpar diye umut ediyorum.
Emeklilik benim bildiğim %5-6 civarı hocam. Yıllık 400 küsür dediler. Aktif cadet öğrencisi de 1 Ocak'ta 600'dü.

• Like
Tepkiler: mercann
Hocam başkan ve yardımcıları böyle derken söylentilere güvenmek için çok optimistik olmak gerekir. X kişi böyle diyormuş söylentilerine güvenmeyin derim sürekli bir söylenti çıkıyor ve yalan oluyor. Daha doğru çıkan bir söylentiye rastlamadım. CRM'ciler verdiği danışmanlıktan da para alıyor buna göre verdiği bilginin güvenirliğini değerlendirin.
Haklısınız cidden çok komikler,bizim ilan kapanınca sessiz kalanlar şimdi cadet kaynakları kapandı diye umut satıp duruyorlar😂 Yarın bir gün bizim ilan gelirse bu kez de bize dönerler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.