Havayolları pilotuna tip eğitimini kendi vermeyi tercih ediyor. Yaş 40'ı geçmediği sürece tip yetkisi almayı önermem.
Şu an piyasada 150-200 tane tipli boşta gezen aday var diye biliyorum minimum. Tipli sıfır saatli ilan sayısı “1” ki o ilana başvuran ve mülakata giden %95 kişiyi elemişler. İhtiyaç varsa tipli tipsiz demeden alırlar. Ama şu an ihtiyaç yok ve ben 2027 sonu pegasus alımına kadar da tipsiz ilan açılacağını düşünmüyorum. Sunex desen herkesi eliyor. Corendon açtı 8 kişi. Bunlar sayı bile değil. Savaşların bitmesi ve uçak teslimatlarının hızlanması dışın da rüzgarı tersine çevirecek bir durum maalesef yok piyasada. 3-5 yıl önceki alımlar da sistem doydu artık. Çünkü cadet yok denecek kadar azdı. Artık cadetler sistemi domine ediyor. Gün gelecek cadet fazlası olacak, o senaryo çok daha can sıkıcı…Verdiğiniz bilgiler ve bu projeksiyon için çok teşekkür ederim. Özellikle 'P5 şişmesi'nin upgradeler ile eriyecek olması, biz adaylar için tünelin sonundaki ışığı netleştiriyor.
Şartların değişkenliğini ve bir taahhüt verilemeyeceğini anlıyorum; ancak son bir sorum var: 2028-2030 bandındaki bu devasa genişlemede, şirketlerin 'hız' ihtiyacı (uçağı hemen uçurma zorunluluğu) arttığında; 'Type Rating'li hazır aday' ile 'Şirketin kendi eğiteceği Cadet' arasındaki denge sizce ne yöne kayar? Sizce biz mezunlar, o dönemde 'kendi tip eğitimimizi finanse ederek' (Self-funded Type Rating) süreci hızlandırmalı mıyız, yoksa sektör o aşamada zaten bizi tip eğitimi dahil paketlerle kapışacak noktaya gelir mi?"
Cadet fazlası olacak olsa ilan yayınlamazlar hocam. 2025 yılında 351 cadet mezunu var. Normalde bunun anca sistemden çıkanlara ( emekliler, yurt dışı vs ) yetmesi gerekiyor. Ellerindeki 107 Airbus neonun yarısı inoperative olunca böyle oldu. 530-540 civarında 2025 sonu beklentileri vardı. 492'den 516'ya çıkabildiler. 2025'te küçülmüş oldular hatta inoperative uçakları saymazsan. Bu sene bir geçsin bakalım. Ben hala bu durumu geçici buluyorum.Şu an piyasada 150-200 tane tipli boşta gezen aday var diye biliyorum minimum. Tipli sıfır saatli ilan sayısı “1” ki o ilana başvuran ve mülakata giden %95 kişiyi elemişler. İhtiyaç varsa tipli tipsiz demeden alırlar. Ama şu an ihtiyaç yok ve ben 2027 sonu pegasus alımına kadar da tipsiz ilan açılacağını düşünmüyorum. Sunex desen herkesi eliyor. Corendon açtı 8 kişi. Bunlar sayı bile değil. Savaşların bitmesi ve uçak teslimatlarının hızlanması dışın da rüzgarı tersine çevirecek bir durum maalesef yok piyasada. 3-5 yıl önceki alımlar da sistem doydu artık. Çünkü cadet yok denecek kadar azdı. Artık cadetler sistemi domine ediyor. Gün gelecek cadet fazlası olacak, o senaryo çok daha can sıkıcı…
Hocam eskiden tipsiz pilot sayısı çoktu ve havayolları bunu gap olarak havuzda tutup ihtiyaç halinde istihdam ederlerdi. Şimdi cadetler ucu ucuna yetiyor hatta, Havayolları bu işin karlılığını gördükten sonra, cadet sayısını artırıp artık gap olarak cadet adayları bekletiyorlar. Bu durumda tipsiz pilotlara hiç sıra gelmiyor. Cadet fazlasından kastım bu. Yani cadetler mutlaka işe girecekler ama biraz gecikmeli. Havayolu gözüyle bakınca mantıksız değil, ancak uçuş okullarını o zaman havayollarına bağlasınlar ve milletin emeğiyle oynamasınlar. Hala insanlara hayal satıyorlar. Gün geçmiyor ki bir uçuş okulu şok şok damping indirim diye hayal satmasın. Sonra lisanslı hıyarcı olarak piyasada gezen pilot sürüsü. Acı ama gerçek durum bu…Cadet fazlası olacak olsa ilan yayınlamazlar hocam. 2025 yılında 351 cadet mezunu var. Normalde bunun anca sistemden çıkanlara ( emekliler, yurt dışı vs ) yetmesi gerekiyor. Ellerindeki 107 Airbus neonun yarısı inoperative olunca böyle oldu. 530-540 civarında 2025 sonu beklentileri vardı. 492'den 516'ya çıkabildiler. 2025'te küçülmüş oldular hatta inoperative uçakları saymazsan. Bu sene bir geçsin bakalım. Ben hala bu durumu geçici buluyorum.
Bu dediğiniz tez tüm siparişlerin zamanında geldiği ve 50 adet uçağın yerde motorsuz beklemediği senaryoda olsaydı kesinlikle katılırdım. Bu kadar keskin bir yorum yapabilmek için şartların normalleşmesi gerekiyor önce.Hocam eskiden tipsiz pilot sayısı çoktu ve havayolları bunu gap olarak havuzda tutup ihtiyaç halinde istihdam ederlerdi. Şimdi cadetler ucu ucuna yetiyor hatta, Havayolları bu işin karlılığını gördükten sonra, cadet sayısını artırıp artık gap olarak cadet adayları bekletiyorlar. Bu durumda tipsiz pilotlara hiç sıra gelmiyor. Cadet fazlasından kastım bu. Yani cadetler mutlaka işe girecekler ama biraz gecikmeli. Havayolu gözüyle bakınca mantıksız değil, ancak uçuş okullarını o zaman havayollarına bağlasınlar ve milletin emeğiyle oynamasınlar. Hala insanlara hayal satıyorlar. Gün geçmiyor ki bir uçuş okulu şok şok damping indirim diye hayal satmasın. Sonra lisanslı hıyarcı olarak piyasada gezen pilot sürüsü. Acı ama gerçek durum bu…
Pegasus insan kaynakları 2026 başı açılacağını söylüyordu. Herkes farklı bir şey söylüyor.@ibrahim10 Konuyla ilgili Pegasus için Güliz Öztürk ikinci yarının sonunda alım açılabileceğini söyledi. Ama farklı kaynaklar 2027 sonu olarak aktardı. Açıkcası ben mi yanlış anladım bilmiyorum. @indigo11 hocam, konuyla ilgili güncelleme yapabilirseniz çok sevinirim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.