Siz girdiniz mi mülakataİngilizce mulakatta kivircik sacli genc adama denk gelen var mi
evet ingilizceden kaldımSiz girdiniz mi mülakata
Şu an ki ruh halinizi anlayabiliyorum maalesef. Hayırlısı olsun hakkınızda nasıldı peki mülakat sorular nasıldı beklediğiniz gibi mi?evet ingilizceden kaldım
Çok fazla soru soruldu sizdeki gibi ne zaman bitecek artik diye dusundum o kadar yani. Herseyden sordu.Şu an ki ruh halinizi anlayabiliyorum maalesef. Hayırlısı olsun hakkınızda nasıldı peki mülakat sorular nasıldı beklediğiniz gibi mi?
Hay Allah biz yönetemedik galiba mülakatı dedikleri gibi çok konuşsaydık o kadar soruya yer kalmazdı ama ben uzun açıklamalar da yapmıştım ona rağmen soruları bitmedi hatta diyorum ya çıktığımda kimse kalmamıştı öğle arası başlamıştı benim arkamdan elinde kahvesiyle dışarı çıktı o da belki de 10 dkdan fazla kalmıştım içerdeÇok fazla soru soruldu sizdeki gibi ne zaman bitecek artik diye dusundum o kadar yani. Herseyden sordu.
Sizce neden kaldınız bi fikriniz var mı birde ne tarz sorular soruldu biraz anlatabilir misiniz rica etsemevet ingilizceden kaldım
Buyuk ihtimalle farkinda olmadan grammer hatalari yapmis olabilirim. 2 soruda tekrar etmesini istedim anladigimdan emin olamadim cunku ama bunu yapip gecenler var gerci. Cok fazla soru sordu. Aslinda basit sorular b2 seviyesinde olan birisi cok rahat yapabilir. Konusmasi b2 seviyeisnde olan ama. Klasik sorularda vardi kendinden bahset neler yapiyosun meslegimle alakali sordu nasil bi meslek diye. Nelerden hoslanirsin. Bi ilce adi verip sordu gece saat 3te guvenli bir yermi diye. Hobilerin hakkinda sorular soruyor ayrinti istiyor yani. Eşin işin sosyal hayatin herseyden sordu. Kisa cevap ne kadar cok verirseniz o kadar cok soru sormus oluyor size en azindan benim mulakatimi yapan kisi oyleydi. Meslekle alakali hic birsey sormadi banaSizce neden kaldınız bi fikriniz var mı birde ne tarz sorular soruldu biraz anlatabilir misiniz rica etsem
Konuşması anlaşılır mıydı pekiBuyuk ihtimalle farkinda olmadan grammer hatalari yapmis olabilirim. 2 soruda tekrar etmesini istedim anladigimdan emin olamadim cunku ama bunu yapip gecenler var gerci. Cok fazla soru sordu. Aslinda basit sorular b2 seviyesinde olan birisi cok rahat yapabilir. Konusmasi b2 seviyeisnde olan ama. Klasik sorularda vardi kendinden bahset neler yapiyosun meslegimle alakali sordu nasil bi meslek diye. Nelerden hoslanirsin. Bi ilce adi verip sordu gece saat 3te guvenli bir yermi diye. Hobilerin hakkinda sorular soruyor ayrinti istiyor yani. Eşin işin sosyal hayatin herseyden sordu. Kisa cevap ne kadar cok verirseniz o kadar cok soru sormus oluyor size en azindan benim mulakatimi yapan kisi oyleydi. Meslekle alakali hic birsey sormadi bana
Mülakatınız uzun sürmüş sanırım sizin herkes max 6 7 dk sürdü diyorBuyuk ihtimalle farkinda olmadan grammer hatalari yapmis olabilirim. 2 soruda tekrar etmesini istedim anladigimdan emin olamadim cunku ama bunu yapip gecenler var gerci. Cok fazla soru sordu. Aslinda basit sorular b2 seviyesinde olan birisi cok rahat yapabilir. Konusmasi b2 seviyeisnde olan ama. Klasik sorularda vardi kendinden bahset neler yapiyosun meslegimle alakali sordu nasil bi meslek diye. Nelerden hoslanirsin. Bi ilce adi verip sordu gece saat 3te guvenli bir yermi diye. Hobilerin hakkinda sorular soruyor ayrinti istiyor yani. Eşin işin sosyal hayatin herseyden sordu. Kisa cevap ne kadar cok verirseniz o kadar cok soru sormus oluyor size en azindan benim mulakatimi yapan kisi oyleydi. Meslekle alakali hic birsey sormadi bana
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.