Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
Bütün mesajları tek tek okudum ama ilk defa gireceğim ben de mülakata. Kilomda 700 gram filan eksik var şu an bir de İngilizce mülakatı detaylı anlatabilir misiniz girerken ne diyoruz Türkçe mi başlıyorlar sonra mı İngilizce mesela anlayamayıp cevap veremezsek ne gibi bir durum olur lütfen cevaplarsanız çok sevinirim. Hepimiz için hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah
700 gram eksik ciktimi kilon olctuklerinde yoksa tam mi cikti. Benimde 1 2 kilo fazlam var. Süreki verirler ingilizce mulakata hemen alirlar mi bilemedim

700 gram eksik ciktimi kilon olctuklerinde yoksa tam mi cikti. Benimde 1 2 kilo fazlam var. Süreki verirler ingilizce mulakata hemen alirlar mi bilemedim
54 olmam gerekiyordu 54.75 çıktım. Bacaklarımız dizden hafif yukarıya kadar kollarımıza kulaklarımıza enseye parmak aralarına kadar baktılar. Kendi etrafında bi tur dönüyorsun yani :) 3 kilo fazlası olan bi kıza süre verdiler 10 eylüle size de öyle yapabilirler elemezler hemen

• Like
Tepkiler: Fdn
54 olmam gerekiyordu 54.75 çıktım. Bacaklarımız dizden hafif yukarıya kadar kollarımıza kulaklarımıza enseye parmak aralarına kadar baktılar. Kendi etrafında bi tur dönüyorsun yani :) 3 kilo fazlası olan bi kıza süre verdiler 10 eylüle size de öyle yapabilirler elemezler hemen
çenenin altındaki çok belli olmayan dikiş izi sorun olur mu

Kaç dk sürdü konuşmanız acaba ve neden olumsuz oldu sizce sadece 1 soruyu anlamadınız diye elememişlerdir umarım
Aklıma geldi yine yazmak istedim. Bana buraya ne ile geldiniz dedi otobüs deyince ne yaptınız müzik mi dinlediniz kitap mı okudunuz mesela ya da bir şey yaptınız mı ben de müzik dinledim ve kitap okudum dedim ordan kitabın yazarını sordu. Müzikte de kimi dinlediniz en çok kimi seversiniz konserine gittiniz mi diye devam sorusu sordu. İstanbul’a sadece mülakat için mi geldiniz dedi İstanbul nasıl bir şehir tarzında bir şey sordu.

• Like
Tepkiler: Fdn

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.