Geçmiş olsun hocam, umarım önümüzdeki sınavı başarıyla geçersinizmerhaba arkadaşlar maalesef dün saat 15.44 gibi olumsuz maili geldi umarım sizin olumlu sonuçlanır hakkınızda hayirlisi olsun
Geçmiş olsun hocam, umarım önümüzdeki sınavı başarıyla geçersinizmerhaba arkadaşlar maalesef dün saat 15.44 gibi olumsuz maili geldi umarım sizin olumlu sonuçlanır hakkınızda hayirlisi olsun
Gecmis olsun knk umarim başka sefere.merhaba arkadaşlar maalesef dün saat 15.44 gibi olumsuz maili geldi umarım sizin olumlu sonuçlanır hakkınızda hayirlisi olsun
canın sağolsun bidahaki sefere bizim daha açıklanmadı bilemerhaba arkadaşlar maalesef dün saat 15.44 gibi olumsuz maili geldi umarım sizin olumlu sonuçlanır hakkınızda hayirlisi olsun
Vettel F1'e dönene kadar gelmez gibicanın sağolsun bidahaki sefere bizim daha açıklanmadı bile
Unuttular bizi yaVettel F1'e dönene kadar gelmez gibi
Merak etmeyin arkadaşlar, bu sürecin akışı biraz farklı ilerliyor. Önceki ilanlarda RED alanlara toplu otomatik mesaj geliyordu ve sonrasında herhangi bir olumlu dönüş olmuyordu. Ama bu sefer durum değişti: hem RED alanlar, hem olumlu geri dönüş alanlar, hem de hâlâ mail almayanlar var.Unuttular bizi ya
Mulakatta tecilli olanları elerlermi.acaba benim tecil süresi 10 ayMerak etmeyin arkadaşlar, bu sürecin akışı biraz farklı ilerliyor. Önceki ilanlarda RED alanlara toplu otomatik mesaj geliyordu ve sonrasında herhangi bir olumlu dönüş olmuyordu. Ama bu sefer durum değişti: hem RED alanlar, hem olumlu geri dönüş alanlar, hem de hâlâ mail almayanlar var.
Olumlu dönüş gelirse harika, gelmezse de dünyanın sonu değil. Bu süreçte kendinizi boş yere üzmeyin.
- Mail gelmemesi olumsuz olduğunuz anlamına gelmez. Bazı arkadaşlarıma hâlâ mail gelmedi ama olumlu olanlar da var.
- Pazartesi itibarıyla son hafta olduğunu düşünüyorum. herkese mail gönderilecek, olumlu ya da olumsuz fark etmeksizin.
- Bazı arkadaşlarıma mülakat davetleri 11 ve 15’ine gelmiş, ancak başkasına başka bir gün de gelebilir. Bu tarihler sadece mülakatların planlanan günlerinden bazıları.
Yedek plan olarak:
Kısaca: Endişelenmeyin, stres yapmayın, süreç kişiye göre farklı günlerde ilerliyor. Olumlu ya da olumsuz mail herkes için gelecek ve siz buna göre planınızı yapabilirsiniz.
- Farklı firmaların teknisyen ilanlarını takip edebilir, başvurularınızı hazırlayabilirsiniz.
- Staj veya kısa süreli teknik görevlerle deneyim kazanabilirsiniz.
- Önümüzdeki yetiştirme ilanları için hazır olabilirsiniz.
Elemiyorlar,eğitim sürecinde bedelli yapıp geliyorsun ki ilan şartlarında bedelli şartı yok benim de aynı şekilde tecilliMulakatta tecilli olanları elerlermi.acaba benim tecil süresi 10 ay
Benim dün geldiMerhaba Arkadaşlar bildiğiniz üzere 23 24 Ağustos tarihlerinde Thy tecnic Genel yetenek Ve ingilizce sinavina girmiştik o günden bu yana mulakat maili gelen tek 1 kişiye rastladim başka mulakat maili gelen varmi acaba
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.