Pozisyon veya İlan Adı
Teknisyen
Aslında tam anlamıyla elenmedim,yedek aday olarak seçildim ve mülakat genel olarak sakin ve samimi bir şekilde teknik bilgi üstünden ilerliyor benim yedek olarak seçilme sebebime gelecek olursak benim fikrimce aslında doğru cevapladığım teknik bilgilerde o anın heyecanı ile küçük hatalı cevaplar vermem olduğunu düşünüyorum.
Anladım hocam teşekkür ederim.

hala bekliyorum önceden giren bi arkadaşıma 14. günde olumlu dönüş gelmiş beklemeye devam

dün arkadaşıma 15:30 civarı yarın için mülakat maili geldi yani halen daha devam ediyor ve yarına kadarda bugün dahil mailler gelmeye devam edecektir endişeniz olmasın genelde saat 3ten sonra mailleri gönderiyorlar istisnası olabilir ama genellikle gönderim aralıkları bunlar. Haftayada devam eder diye tahmin ediyorum.

• Like
Tepkiler: MehmetNur12
merhaba arkadaşlar maalesef dün saat 15.44 gibi olumsuz maili geldi umarım sizin olumlu sonuçlanır hakkınızda hayirlisi olsun

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.