Pozisyon veya İlan Adı
Teknisyen
6 Ağu 2025
21
2
0
Meslek
Teknik
Merhaba Arkadaşlar bildiğiniz üzere 23 24 Ağustos tarihlerinde Thy tecnic Genel yetenek Ve ingilizce sinavina girmiştik o günden bu yana mulakat maili gelen tek 1 kişiye rastladim başka mulakat maili gelen varmi acaba

İnsan kaynaklarını aradığım zaman "yoğunluk sebepli,süreç hala devam etmekte" yanıtını aldım muhtemelen cumaya kadar veya diğer hafta mail gelir. İlk mülakata gireceğim zaman 16 günde dönüş olmuştu

İnsan kaynaklarını aradığım zaman "yoğunluk sebepli,süreç hala devam etmekte" yanıtını aldım muhtemelen cumaya kadar veya diğer hafta mail gelir. İlk mülakata gireceğim zaman 16 günde dönüş olmuştu
merhaba knka ilk mulakata cagirdiklarinda yedek olarak mi çağırdılar yoksa normal olarak mi

Mülakat hakkında bilgi verirmisin nasil geçtigine dair ve neden elendin hocam.

yanlis anlamadıysam knkam yedek aday olarak cagirilmissin mülakata
Henüz mülakata çağrılmadım,bundan önceki 1 temmuzda işe alım süreci tamamlananda yedek aday olarak kalmıştım ve o süreçteki adaylar sağlık testini sorunsuz şekilde geçtiği için yedek olarak kaldım. Sonrasında açılan (sizin sınava girdiğiniz) ilanda ise sınavdan muaf tutuldum tekrar mülakata gireceğim. Ben de sizin gibi şuan mülakat tarih maili bekliyorum (siz sanırsam olumlu olumsuz bekliyorsunuz)

Mülakat hakkında bilgi verirmisin nasil geçtigine dair ve neden elendin hocam.
Aslında tam anlamıyla elenmedim,yedek aday olarak seçildim ve mülakat genel olarak sakin ve samimi bir şekilde teknik bilgi üstünden ilerliyor benim yedek olarak seçilme sebebime gelecek olursak benim fikrimce aslında doğru cevapladığım teknik bilgilerde o anın heyecanı ile küçük hatalı cevaplar vermem olduğunu düşünüyorum.

Henüz mülakata çağrılmadım,bundan önceki 1 temmuzda işe alım süreci tamamlananda yedek aday olarak kalmıştım ve o süreçteki adaylar sağlık testini sorunsuz şekilde geçtiği için yedek olarak kaldım. Sonrasında açılan (sizin sınava girdiğiniz) ilanda ise sınavdan muaf tutuldum tekrar mülakata gireceğim. Ben de sizin gibi şuan mülakat tarih maili bekliyorum (siz sanırsam olumlu olumsuz bekliyorsunuz)
anladim knka ben seni yedek aday olarak cagirdiklarini sandim asil aday olarak gitmissin sonradan yedek aday olmuşsun

anladim knka ben seni yedek aday olarak cagirdiklarini sandim asil aday olarak gitmissin sonradan yedek aday olmuşsun
Başlangıçta sınavı geçtim,mülakata gittim mülakat sonucum yedek aday olarak açıklandı. Şuanki başvuru için sınav sürecinden muaf şekilde mülakat tarihi beklemekteyim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.