Pozisyon veya İlan Adı
Teknisyen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar kimsenin hevesini kırmak istemem ama genel yetenek ve ingilizceden ikisinden de 40/39 yapmış olmanız lazım ki olumlu mesaj alın ben öyle düşünüyorum eğer az yaptıysanız bence hiç ümitlenmeyin onun yerine başka hedefler koyun kendinize.

• Like
Tepkiler: Takemyhorsetothe
Arkadaşlar kimsenin hevesini kırmak istemem ama genel yetenek ve ingilizceden ikisinden de 40/39 yapmış olmanız lazım ki olumlu mesaj alın ben öyle düşünüyorum eğer az yaptıysanız bence hiç ümitlenmeyin onun yerine başka hedefler koyun kendinize.
genel yetenekte bana gelen sorularin hepsini doğru yapabilecek adam varsa onu teknisyen değil direkt astronot yapmak daha mantıklı olur :D

genel yetenekte bana gelen sorularin hepsini doğru yapabilecek adam varsa onu teknisyen değil direkt astronot yapmak daha mantıklı olur :D
Sorular zordu evet ama doğru söylüyor. Ben ingilizceyi fullememe rağmen çağrılmadığıma göre gyi de fulleyenin çağrılması lazım öbür türlü bizimde çağrılmamız gerekirdi. Kaldı ki önce sınavlarda 5-6 yanlışı olan çağrıldı garip yani.

Sorular zordu evet ama doğru söylüyor. Ben ingilizceyi fullememe rağmen çağrılmadığıma göre gyi de fulleyenin çağrılması lazım öbür türlü bizimde çağrılmamız gerekirdi. Kaldı ki önce sınavlarda 5-6 yanlışı olan çağrıldı garip yani.
Sınavın mantığı şöyle işliyor sorular koalysa A2 den başlıyor yapıldıkça sistem B1 sorualrı soruyor eğer B1 soruları yanlış yapılmaya başlanırsa tekrar A2 seviyesinde sorular geliyor hr peakın mantığı böyleymiş yani sınav çok iyi geçene aslında alınmaması normal çünkü A2 seviyeesindeki sorular çıkmış oluyor kısa kısa

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.