Pozisyon veya İlan Adı
Teknisyen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
22 Mar 2026
22
1
0
Meslek
Teknik
19 nisan saat 15.30 da thy nin b1 yetiştirme sınavına girdim çarşamba günü okuldaki herkese mail gelirken bana hala gelmedi ve çevremdeki arakdaşlarımdanda 1 tane olumlu mail duymadım görmedim bu işin arkaplanı nedir olumlu mail gelen varmı bu sınav için aynı şekilde mail gelmeyen varmı ?

kanka galiba bizimki olumlu senin sınavın nasıl geçmişiti
Kanka valla mailin önce sonrası gelmesinden yola çıkılmalık bir durum yokya redde gelebilir olumluda erken yada geç gelmesinin pek alakası yok. Yani bizi elediklerine göre hem gy hem ingilizceden fulleyenleri alacak olmaları lazım yoksa öbür türlü pek mantıklı gelmiyo. Baraj var diyenler de var baraj %98 doğru mu anlamadık ki :D

3 arkadaşıma olumsuz dönüş yapıldı fakat bana hala bi cevap gelmedi hayrolsun sonumuz
benim şu an tahminimce olumlu olabilceklere sonradan dönüş yapuıyıorlar şu ana kadar bizim okul dahil 100e yakın kişiden olumsuz mesajı var bir tane olumlu yok demekki geç gelmesi başka bi durumu işaret erdiyo ya yedeğe alındık yada allah kerim

Kanka valla mailin önce sonrası gelmesinden yola çıkılmalık bir durum yokya redde gelebilir olumluda erken yada geç gelmesinin pek alakası yok. Yani bizi elediklerine göre hem gy hem ingilizceden fulleyenleri alacak olmaları lazım yoksa öbür türlü pek mantıklı gelmiyo. Baraj var diyenler de var baraj %98 doğru mu anlamadık ki :D
Bence sadece baraja bakmıyorlar kanka cv geçmşide etkiliyo olabilir yada güçlü REFERANS varsa :)

benim şu an tahminimce olumlu olabilceklere sonradan dönüş yapuıyıorlar şu ana kadar bizim okul dahil 100e yakın kişiden olumsuz mesajı var bir tane olumlu yok demekki geç gelmesi başka bi durumu işaret erdiyo ya yedeğe alındık yada allah kerim
Kanka yedeğe alınma muhabbeti sınavda yok mülakatta var. Ya olumlu oluyor yada olumsuz. Önceki sınavlarda da aynısı olmuştu olumsuz dönüş alanlar vardı bize hiçbirşey gelmemişti 1 hafta sonra olumsuz dönmüşlerdi.
Bence sadece baraja bakmıyorlar kanka cv geçmşide etkiliyo olabilir yada güçlü REFERANS varsa :)
Önceki sınavlarda böyle olmadı ama en azından bu sınavda baraja bakmadıklarını anlamış olduk yada baraj %98 doğru falan :D

19 nisan saat 15.30 da thy nin b1 yetiştirme sınavına girdim çarşamba günü okuldaki herkese mail gelirken bana hala gelmedi ve çevremdeki arakdaşlarımdanda 1 tane olumlu mail duymadım görmedim bu işin arkaplanı nedir olumlu mail gelen varmı bu sınav için aynı şekilde mail gelmeyen varmı ?
Bende seninle aynı gün aynı saatte girdim banada gelmedi.Sınava giriş sırasına göre mi atıyorlar mail acaba? Biz son gruptuk çünkü gelmedi hala.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.