Arkadaşlar bu THY TEKNIK uçak bakım teknşyeni için yayınladığı sağlık şartlarında astım başlığı altında geçmişte tanısı/tedavisi veya ilaç kullanımı kabul edilmiyor ancak kabin için tekrar kendi sitesinden baktığımda işe giriş muayenesinde tekrar değerlendirilecek deniyor. Umarım iyi kontrollü ve şiddetli olmayan allerjik astım (polen alerjisinden dolayı) tanısı ve tedavisi sorun yaratmaz.

arkadaşlar bende kifoz vardı skolyoz değil şu anda 43 derece kifoz var sağlık kurulunda 40 derecenin altında işe alıyoruz diye ibare var büyük ihtimalle elendim malasef

Kifozunuz e nabızda tanılı bir şekilde gözüküyor muydu ? Sonuç ne oldu geçebildiniz mi sağlığı ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.