Ek tetkik istemeleri iyi bir durum en azından
Teknisyenlik için sağlığa gideceğim akciğer grafisi temiz çıktı ama solunum fonksiyon testinde sft de üfleyemedim
2 ay önce hasta olmuştum o zamanda özel hastanede solunum testi yaptırmışlardı orda da üfleyememiştim hasta olduğum için
Sonra doktor tanımlanmamış astım diye giriş yapmış sisteme
Brequival diye bir ilaç verdi
Heyet raporunda işe girmesine bir engel yoktur diye rapor aldım ama astım konusu korkutuyor.
Detaylı öğrenince haber verirsen sevinirim hocam

ben genede gidip muayene oldugum doktorla konusacagim silinebilen bir seyse sildirecegim. Bir faydasi yok zarari olan bir durum. Zaten yanlis teshis koymustu. 1 ay ilaci kullandiktan sonra bagimlilik yapti merdiven bile cikamaz duruma gelmistim. Birakinca duzelmistim. Yarin gidip soracagim o doktor hala orada calisiyorsa siliniyorsa sildirmeyi deneyecegim. Zaten olumsuz bir durum olacaksa parasini odedigimiz raporda cikar. Sacma sapan bir nedenden dolayi elenmek istemiyorum. Onunda gelismesini sizle paylasirim yarin.
gittim sordum , taniyi koyan doktor emekli olmus >D yapacak bir sey yok , gecmiste gorunurken girecem deneyecem sansimi. Oradaki doktorda raporlu falan bu degil ki oksuruk icin bile bunu yaziyoruz onemli bir ilac degil dedi.. Umarim oyledir bir sikinti yaratmaz.

gittim sordum , taniyi koyan doktor emekli olmus >D yapacak bir sey yok , gecmiste gorunurken girecem deneyecem sansimi. Oradaki doktorda raporlu falan bu degil ki oksuruk icin bile bunu yaziyoruz onemli bir ilac degil dedi.. Umarim oyledir bir sikinti yaratmaz.
Hocam ilaç ismi ne paylaşır mısın
Umarım sorunsuz geçersin

Hocam astım için verdi bunu solunum fonksiyon testi falan yaptı mı
testi 6 kere yapti ne yaptigini bence bilmiyordu. Tam cozemedi astim miyim degil miyim. Bir dene dedi bunu 1-2 ay , denedim 1 ay kadar normaldi 2. ayin ilk haftalari kotu etki etmeye basladi. O ilaci kullanmadan yuruyemeyecek hale gelmeye baslamistim. 5 hafta kullandiktan sonra attim, bir saglik problemimde kalmadi oyle.

testi 6 kere yapti ne yaptigini bence bilmiyordu. Tam cozemedi astim miyim degil miyim. Bir dene dedi bunu 1-2 ay , denedim 1 ay kadar normaldi 2. ayin ilk haftalari kotu etki etmeye basladi. O ilaci kullanmadan yuruyemeyecek hale gelmeye baslamistim. 5 hafta kullandiktan sonra attim, bir saglik problemimde kalmadi oyle.
Şimdi biraz araştırdım ilacı, baya güçlü bir ilaçmış aslında ve basit nefes darlıklarında değil yüksek şiddetli öksürük ve göğüs sıkışmasında verilen bir ilaçmış,
Bu ilacı kullanmayanlar o gün nefes alamamaya falan başlıyormuş.
İlacı kullanınca yeni bir ciğere sahip oluyorum yazmışlar.
Doktor kesinlikle yanlış tanı koymuş.
Solunum fonksiyon testini uygulamakta basit bir şey değil.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.