Doguhan

Üye
5 Haz 2024
30
2
35
Mülakata giren arkadaşlar sonuçları ne zaman öğreniriz ? Tahmini sonuçları açıklananlar olumlu olumsuz yazabilir mi ?

Mülakata giren arkadaşlar sonuçları ne zaman öğreniriz ? Tahmini sonuçları açıklananlar olumlu olumsuz yazabilir mi ?
Ne zaman girmiştin dostum tam olarak yazılı sınava acaba bilgi verebilir misin ben 27 Nisan'da girdim hala bir sonuç açıklanmadı bekliyorum

Ne zaman girmiştin dostum tam olarak yazılı sınava acaba bilgi verebilir misin ben 27 Nisan'da girdim hala bir sonuç açıklanmadı bekliyorum
Ben 09.06 da girdim sınava 1 haftada olumsuz diye mail geldi belki sizinki olumludur ondan bekliyorsunuzdur bi arayın insan kaynakları isterseniz

Ben 09.06 da girdim sınava 1 haftada olumsuz diye mail geldi belki sizinki olumludur ondan bekliyorsunuzdur bi arayın insan kaynakları isterseniz
Aradım fakat bayram tatilindeymiş personeller pazartesi iş başı yapılacakmış pazartesi arayacağım artık

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.