THYTEKNİK Thy Teknik Destek Personeli 09.06.2024

• Konbuyu başlatan Doguhan
  • Başlangıç tarihi
Doguhan

Doguhan

HavaPersonel.Com
Mülakata giren arkadaşlar sonuçları ne zaman öğreniriz ? Tahmini sonuçları açıklananlar olumlu olumsuz yazabilir mi ?

A

Aviation-737

HavaPersonel.Com
Mayıs ayının başında girdim mülakata hala sonuçlanmadı.

A

Aviation-737

HavaPersonel.Com
İnşallah sizin için de olumlu sonuçlanır. Süreç sabır istiyor bayramdan sonra hızlanır umarım.

A

Aviation-737

HavaPersonel.Com
Hocam geçmiş olsun. Hakkınızda hayırlısı neyse o olur umarım. Çok kısa sürede dönüş yapıldı size.

D

dadas

HavaPersonel.Com
Mülakata giren arkadaşlar sonuçları ne zaman öğreniriz ? Tahmini sonuçları açıklananlar olumlu olumsuz yazabilir mi ?
Ne zaman girmiştin dostum tam olarak yazılı sınava acaba bilgi verebilir misin ben 27 Nisan'da girdim hala bir sonuç açıklanmadı bekliyorum

Doguhan

Doguhan

HavaPersonel.Com
Ne zaman girmiştin dostum tam olarak yazılı sınava acaba bilgi verebilir misin ben 27 Nisan'da girdim hala bir sonuç açıklanmadı bekliyorum
Ben 09.06 da girdim sınava 1 haftada olumsuz diye mail geldi belki sizinki olumludur ondan bekliyorsunuzdur bi arayın insan kaynakları isterseniz

D

dadas

HavaPersonel.Com
Ben 09.06 da girdim sınava 1 haftada olumsuz diye mail geldi belki sizinki olumludur ondan bekliyorsunuzdur bi arayın insan kaynakları isterseniz
Aradım fakat bayram tatilindeymiş personeller pazartesi iş başı yapılacakmış pazartesi arayacağım artık

K

kami44

HavaPersonel.Com
Aradım fakat bayram tatilindeymiş personeller pazartesi iş başı yapılacakmış pazartesi arayacağım artık
Bende 9 Haziran'da sınava girdim herhangi bir geri dönüş yapılmadı

B

burakinho3461

HavaPersonel.Com
aradınız mı? ben çok kez aradım çalıyor ama açmıyolar

Konuyu okuyanlar;