Merhabalar; teknik destek personeli ilanına 09.02.2024 tarihinde başvuru gerçekleştirdim ancak hala her hangi bir sınav için davet almadım sistemden değerlendirme merkezine girdiğimde ise 20.03.2024 tarihinde Üzerinize atanmış bir değerlendirme bulunmamaktadır.
Diye bir şey yazıyor bunun anlamı ne demek konuya hakim olan biri var mı sınava davet edilecek miyim yoksa edilmeyecek miyim.

Hocam değerlendirme merkezinde durum tamamlandı yazıyor tıkladığımda herhangi bir yazı görülmüyor ne demek bu

Hocam değerlendirme merkezinde durum tamamlandı yazıyor tıkladığımda herhangi bir yazı görülmüyor ne demek bu

durumun tamamlanması oraya atanan sınavın tamamlanmış olduğunu gösteriyor. Sınava girdiyseniz yaklaşık 10 gün içerisinde mail yoluyla dönüş yapıyorlar.

Ben daha sınava girmedim ne ara tamamlandı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.