ucakteknisyeniadayı
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bu tarihte olumlu olumsuz geri dönüş alam olduysa yazabilir mi?
Etrafınızda yanıt alan olmuş muBana dönüş olmadı.
Uçak bakım teknisyenliğiHangi ilan için soruyorsunuz?
Hayır bana gelmedi olumlu veya olumsuz sadece gelenleri duyunca endişelenmeye başladımBende 26 Mart tarihinde girdim bana gelmedi ama gelen arkadaşlar var size olumlu mu geldi
Umarım bu hafta gelir haftasonu ile 23 Nisan tatilini birleştirdiklerini söylediler aradığımda çarşambayı bekliyorumBende 26 Mart tarihinde girdim bana gelmedi ama gelen arkadaşlar var size olumlu mu geldi
Cuma günü gelmiş onlara daBu olumlu gelenlere ne zaman dönülmüş peki?
Maalesef yok ama sorduğumda olumlu olumsuz aynı anda geliyor dediler. Bu sebeple farklı bir gruba dahil edilmiş olabiliriz diye düşünüyorumBeklemeye devam, bu olayla ilgili bilginiz var mı önce olumlular sonra olumsuzlar gibi .
Sanmıyorum yine aynı tarihte girenlerle alırlar bence bu hafta girenlere bu kadar erken gelmezBu hafta sonu sınava girecekler ile değerlendirecekler ozaman .
Hiçbir fikrim yok olumlu gelsin de ne zaman başlarsak başlayalım kafasındayımOlumlu geldikten sonra işe başlangıç ne kadar sürüyor ortalama ?
Olumlu gelen kişi sayısı fazla mı aceba benim çevremde 5 kişi var 3 mülakatta tanıştığım ve çevresi 2 kişide şans eseri denk geldiğim kişile
Hiç bilmiyorum ki siz ne zaman mülakata girmiştinizOlumlu gelen kişi sayısı fazla mı aceba benim çevremde 5 kişi var 3 mülakatta tanıştığım ve çevresi 2 kişide şans eseri denk geldiğim kişiler