merhaba illa ki cagirirlar sonucta onceki asamalari olumlu tamamladiniz ama suresi belli olmuyor maalesef beklemek gerekiyormerhabalar, 7 ağustos da belgelerim için mail geldi aynı gün yükledim fakat mülakat maili gelmedi bir ayı geçti normal mi bu kadar beklemek çağırlanlar olmuş sanırım benim gibi bekleyen var mı?
bu bölümden mezunum önceliğim tabiki bu meslek fakat bekleme süresince de çalışmam gerekiyor başka bi yere girerim mülakat maili gelir çıkmam gerekir diye baska yere de giremiyorummerhaba illa ki cagirirlar sonucta onceki asamalari olumlu tamamladiniz ama suresi belli olmuyor maalesef beklemek gerekiyor
evet haklisiniz belirsiz bir donemdeyiz hepimiz de umarim en yakin surede cagirilirsiniz siz debu bölümden mezunum önceliğim tabiki bu meslek fakat bekleme süresince de çalışmam gerekiyor başka bi yere girerim mülakat maili gelir çıkmam gerekir diye baska yere de giremiyorum![]()
benim kilo fazlam yok fakat stresten ve evde durmaktan olacak yakındaBende bekliyorum ama benim için beklemekte sorun yok kilo fazlam var diyetteyim![]()
Stres yapmayın en kötü deneyim oldu der bir daha gireriz. Bende kilo için stresteyim ama nasibimizde varsa olur inşallahbenim kilo fazlam yok fakat stresten ve evde durmaktan olacak yakında![]()
Bende bekliyorummerhabalar, 7 ağustos da belgelerim için mail geldi aynı gün yükledim fakat mülakat maili gelmedi bir ayı geçti normal mi bu kadar beklemek çağırlanlar olmuş sanırım benim gibi bekleyen var mı?
Merhaba bende aynı durum da bekliyorum 7 Ağustos’ta olumlu mail aldım fakat mülakat için hala bir mail almadımmerhabalar, 7 ağustos da belgelerim için mail geldi aynı gün yükledim fakat mülakat maili gelmedi bir ayı geçti normal mi bu kadar beklemek çağırlanlar olmuş sanırım benim gibi bekleyen var mı?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.