Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

Meltemmm

Üye
8 Eyl 2025
8
1
0
Meslek
Kabin
merhabalar, 7 ağustos da belgelerim için mail geldi aynı gün yükledim fakat mülakat maili gelmedi bir ayı geçti normal mi bu kadar beklemek çağırlanlar olmuş sanırım benim gibi bekleyen var mı?

merhabalar, 7 ağustos da belgelerim için mail geldi aynı gün yükledim fakat mülakat maili gelmedi bir ayı geçti normal mi bu kadar beklemek çağırlanlar olmuş sanırım benim gibi bekleyen var mı?
merhaba illa ki cagirirlar sonucta onceki asamalari olumlu tamamladiniz ama suresi belli olmuyor maalesef beklemek gerekiyor

merhaba illa ki cagirirlar sonucta onceki asamalari olumlu tamamladiniz ama suresi belli olmuyor maalesef beklemek gerekiyor
bu bölümden mezunum önceliğim tabiki bu meslek fakat bekleme süresince de çalışmam gerekiyor başka bi yere girerim mülakat maili gelir çıkmam gerekir diye baska yere de giremiyorum 🥲

• Like
Tepkiler: tokito
bu bölümden mezunum önceliğim tabiki bu meslek fakat bekleme süresince de çalışmam gerekiyor başka bi yere girerim mülakat maili gelir çıkmam gerekir diye baska yere de giremiyorum 🥲
evet haklisiniz belirsiz bir donemdeyiz hepimiz de umarim en yakin surede cagirilirsiniz siz de

• Like
Tepkiler: Meltemmm
Birşey sorucam ingilizce sınavlarınız kötü müydü video mükakat sınavınız özellikle ? Benim video mülakat çok iyi değildi heyecan yaptım normalde b1 seviye benim. O yüzden mi bi sıralamaya göre geç çağırıyorlar merak ettim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.