Pozisyon veya İlan Adı
Take off cabin (tecrübesiz) kadın

Lavender

Üye
22 Tem 2025
8
0
0
Meslek
Kabin
Bu ilanda online ingilizce mülakat aşamasını geçtim en son. Bu ikinci aşamaydı yanılmıyorsam. Bu aşamadan sonra adli sicil kaydı, transkript, sgk hizmet dökümü istendi.
Belgelerimi ilk istedikleri gün, eksiksiz bir şekilde tamamladım. İki üç kez kontrol ettim. Buna rağmen başvurudan haftalar sonra bana belgelerinizdeki eksik ya da tümünü yollamadığınız için süreciniz sona ermiştir maili geldi.

Aynı durumu ben de yaşadım ve bu sabah gelen mesajla anlam veremedim. Belgeleri eksik olan veya okunaklı şekilde yüklenmemiş adaylarımızın İK ve İş Birimi Teknik Değerlendirme planlaması, belgelerin tam ve okunaklı şekilde yüklendiğinin anlaşılması sonrası yapılacaktır. Böyle bir ibare konup tam şekilde yüklenmesi için mail gelmeliydi diye düşünüyorum.

Bu ilanda online ingilizce mülakat aşamasını geçtim en son. Bu ikinci aşamaydı yanılmıyorsam. Bu aşamadan sonra adli sicil kaydı, transkript, sgk hizmet dökümü istendi.
Belgelerimi ilk istedikleri gün, eksiksiz bir şekilde tamamladım. İki üç kez kontrol ettim. Buna rağmen başvurudan haftalar sonra bana belgelerinizdeki eksik ya da tümünü yollamadığınız için süreciniz sona ermiştir maili geldi.
Taahütname'yi imzalayıp yüklemiş miydiniz? Belki onunla alakalıdır.

bende de aynısı oldu sınavları geçip belgede takılmak olabilir mi mail falan mı yazsak

Taahütname'yi imzalayıp yüklemiş miydiniz? Belki onunla alakalıdır.
Evet onu da yaptım. Yine ilk istediği gün, kaç kere kontrol ettim. Açıklama alabileceğim hiçbir yer de yok resmen
bende de aynısı oldu sınavları geçip belgede takılmak olabilir mi mail falan mı yazsak
Kabin istihdam dan geldi mail ben onu yanıtladım sordum hani ama bir cevap geleceğini sanmam.

Evet onu da yaptım. Yine ilk istediği gün, kaç kere kontrol ettim. Açıklama alabileceğim hiçbir yer de yok resmen

Kabin istihdam dan geldi mail ben onu yanıtladım sordum hani ama bir cevap geleceğini sanmam.
Daha önce hem Take Off Jr hem de kabin süreçlerine katılmış biri olarak ilk kez şahit oldum böyle bir şeye. Umarım bu hatayı en kısa zamanda çözümlerler.

benim de aynı şekilde ilk gün ayrı ayrı özenle yükledim

Belgeleri indirirken bazen kelimelerde bazı harfler boşluk olacak şekilde çıkıyor. Buna dikkat ettiniz mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.